Our Menu

 

 

A la carte

First

Per obrir boca…/To share…

Anxoves “Espinaler” 15€
“Espinaler” anchovies 15€

Dados de salmón marinado y ahumado en casa 16€
Marinated and smoked salmon 16€

Trilogía de foie 16€
Trilogy of foie 16€

Confit d’ànec del Delta amb crepes de blat sarraí i chutney de remolatxa 16€
Ebro’s Delta duck confit with buckwheat crepes and beet chutney 16€

Entrants/Starters

Amanida de Tomàquet -Rosa Puxic de maresme amb gerds i sake 10€
Tomato -Rosa Puxic maresme salad with raspberries and sake 10€

Amanida de ventresca de tonyina fumada amb alvocat i espinacs 15€
Smoked tuna ventresca salad with avocado and spinach 15€

Tartar de llagostins amb pesto d’alfàbrega i algues 16€
Prawn tartar with basil pesto and seaweed 16€

Gambeta blanca de Tarragona amb escabetx suau de cítrics i pollastre 14€
Tarragona white prawn with soft pickled citrus and chicken 14€

Llamàntol fumat amb tirabecs i crema d’ametlles 18€
Smoked lobster with tirabeques and almond cream 18€

Papardelle amb bolonyesa de galta de tonyina “Balfegó” i burrata 16€
Papardelle with “Balfegó” tuna cheek bolognese and burrata 16€

Desserts

Tiramisú fet a casa 7€
Home-made tiramisu 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Armagnac plum ice cream 6€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Mascarpone ice cream with strawberry sauce 6€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Avelina’s black chocolate mus 6€

Lemon pie 7€
Lemon pie 7€

Pastís de formatge payoyo 7€
Payoyo (goat cheese) cheesecake 7€

Brownie de maracujà amb gelat de iogurt de kéfir amb llima 7€
Passion fruit brownie with kefir yogurt ice cream with lime 7€

Main

De la mar…/Del mar

Peix del dia S.M.
Fish of the day S.M.

Bacallà amb pil-pil d’all escalivat i blat tendre 16€
Cod with garlic pil-pil roasted with tender wheat 16€

Tataki de tonyina vermella “Balfegó” amb figues, all negre i mascarpone 25€
Tataki bluefin tuna “Balfegó” with figs, black garlic and mascarpone 25€

De la terra…/De la tierra

Jarret de black angus amb trompetes de la mort 20€
Black angus veal shank with mushrooms 20€

Cua de bou amb porro, vainilla i festucs torrats 20€
Oxtail with leek, vanilla and roasted pistachios 20€

Espatlleta de cabrit a baixa temperatura 28€
Baby goat Backbone at low temperature 28€

Ploma ibèrica a la brasa amb truita oberta d’ou d’oca i tòfona 22€
Grilled Iberian pork with open goose egg and truffle omelette 22€

A la Carte

First

Per obrir boca…/To share…

Anxoves “Espinaler” 15€
“Espinaler” anchovies 15€

Dados de salmón marinado y ahumado en casa 16€
Marinated and smoked salmon 16€

Trilogia de foie 16€
Trilogy of foie 16€

Confit d’ànec del Delta amb crepes de blat sarraí i chutney de remolatxa 16€
Ebro’s Delta duck confit with buckwheat crepes and beet chutney 16€

Entrants/Starters

Amanida de Tomàquet -Rosa Puxic de maresme amb gerds i sake 10€
Tomato -Rosa Puxic maresme salad with raspberries and sake 10€

Amanida de ventresca de tonyina fumada amb alvocat i espinacs 15€
Smoked tuna ventresca salad with avocado and spinach 15€

Tartar de llagostins amb pesto d’alfàbrega i algues 16€
Prawn tartar with basil pesto and seaweed 16€

Gambeta blanca de Tarragona amb escabetx suau de cítrics i pollastre 14€
Tarragona white prawn with soft pickled citrus and chicken 14€

Llamàntol fumat amb tirabecs i crema d’ametlles 18€
Smoked lobster with tirabeques and almond cream 18€

Papardelle amb bolonyesa de galta de tonyina “Balfegó” i burrata 16€
Papardelle with "Balfegó" tuna cheek bolognese and burrata 16€

 

Main

De la mar…/Del mar

Peix del dia S.M.
Fish of the day S.M.

Bacallà amb pil-pil d’all escalivat i blat tendre 16€
Cod with garlic pil-pil roasted with tender wheat 16€

Tataki de tonyina vermella “Balfegó” amb figues, all negre i mascarpone 25€
Tataki bluefin tuna “Balfegó” with figs, black garlic and mascarpone 25€

De la terra…/De la tierra

Filet de vedella amb gírgola de panical 22€
Grilled beef tenderloin with mushrooms 22€

Cua de bou amb porro, vainilla i festucs torrats 20€
Oxtail with leek, vanilla and roasted pistachios 20€

Xai desossat amb prèssec de vinya i aromes de Montserrat 16€
Boneless lamb with peach and aromas of Montserrat 16€

Ploma ibèrica a la brasa amb truita oberta d’ou d’oca i tòfona 22€
Grilled Iberian pork with open goose egg and truffle omelette 22€

Desserts

Tiramisú fet a casa 7€
Home-made tiramisu 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Armagnac plum ice cream 6€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Mascarpone ice cream with strawberry sauce 6€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Avelina’s black chocolate mus 6€

Lemon pie 7€
Lemon pie 7€

Pastís de formatge payoyo 7€
Payoyo (goat cheese) cheesecake 7€

Brownie de maracujà amb gelat de iogurt de kéfir amb llima 7€
Passion fruit brownie with kefir yogurt ice cream with lime 7€

Location

Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.

Free Parking available.

Opening Times

TUESDAY - SATURDAY
13:30 – 15:45
20:30 – 22:45

SUNDAYS
13:30 – 15:45

Reservations Phone

977 234040

Contact

Consent

3 + 4 =

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, haga click en el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies