Our Menu

 

 

A la carte

Primers/ Primeros

Per obrir boca…/ Para empezar…

Anxoves Sanfilippo 12€
Anchoas Sanfilippo 12€

Joselito Gran Reserva amb pa de vidre 19€
Joselito Gran Reserva con pan de cristal 19€

Foie micuit amb compota de ruibarbo 15€
Foie micuit con compota de ruibarbo 15€

Llom de salmó fumat a casa 12€
Lomo de salmón ahumado en casa 12€

Escamarlanets saltats amb allets i pebre blanc 18€
Cigalitas salteadas con ajitos y pimienta blanca 18€

Entrants/ Entrantes

Strozzapetri amb pesto d’espinacs i mató de La Pobla 12€
Strozzapetri con pesto de espinacas y mató de La Pobla 12€

Tatin d’alberginia amb formatge de cabra 15€
Tatin de berenjena con queso de cabra 15€

Musclos amb miso blanc 12€
Mejillones con miso blanco 12€

Steak tartare 16€
Steak tartare 16€

Coca de ceps i rossinyols amb brie trufat 16€
Coca de boletus y rebozuelos con brie trufado 16€

Brandada de bacallà amb anxoves i melmelada de tomàquet amb olives 17€
Brandada de bacalao con anchoas y mermelada de tomate con olivas 17€

Postres/ Postres

Assortit formatges 8€
Surtido de quesos 8€

Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€

Gelat de iogurt de kéfir amb llima 5€
Helado de Yogur de kéfir con lima 5€

Milfulls de nata amb maduixes 7€
Milhojas de nata con fresas 7€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€

Flam de mató de la Pobla amb mel i ametlles 7€
Flan de requesón de la Pobla con miel y almendras 7€

Magrana al gust 5€
Granada al gusto 5€

Segons/ Segundos

De la mar…/Del mar

Peix del dia S.M.
Pescado del dia S.M.

Bacallà amb pesto cruixent de tomàquet sec 16€
Bacalao con pesto crujiente de tomate seco 16€

Rèmol amb textures de fonoll 24€
Rodaballo con texturas de hinojo 24€

Tonyina vermella “Balfegó” amb alberginia escalibada i sake 25€
Atún rojo “Balfego” con berenjena escalibada y sake 25€

De la terra…/ De la tierra

Espatlleta de cabrit al forn 28€
Paletilla de cabrito al horno 28€

Magret d’ànec amb peres al vi 18€
Magret de pato con peras al vino 18€

Fillet de vedella amb reducció de P.X.  25€
Solomillo de ternera con reducción de P.X. 24€

Espatlla de xai desossada a baixa temperatura, amb moniato 18€
Paletilla de cordero deshuesada a baja temperatura con boniato18€

A la Carte

Primers/ Primeros

Per obrir boca…/ Para empezar…

Anxoves Sanfilippo 12€
Anchoas Sanfilippo 12€

Joselito Gran Reserva amb pa de vidre 19€
Joselito Gran Reserva con pan de cristal 19€

Foie micuit amb compota de ruibarbo 15€
Foie micuit con compota de ruibarbo 15€

Llom de salmó fumat a casa 12€
Lomo de salmón ahumado en casa 12€

Escamarlanets saltats amb allets i pebre blanc 18€
Cigalitas salteadas con ajitos y pimienta blanca 18€

Entrants/ Entrantes

Strozzapetri amb pesto d’espinacs i mató de La Pobla 12€
Strozzapetri con pesto de espinacas y mató de La Pobla 12€

Tatin d’alberginia amb formatge de cabra 15€
Tatin de berenjena con queso de cabra 15€

Musclos amb miso blanc 12€
Mejillones con miso blanco 12€

Steak tartare 16€
Steak tartare 16€

Coca de ceps i rossinyols amb brie trufat 16€
Coca de boletus y rebozuelos con brie trufado 16€

Brandada de bacallà amb anxoves i melmelada de tomàquet amb olives 17€
Brandada de bacalao con anchoas y mermelada de tomate con olivas 17€

Segons/ Segundos

De la mar…/Del mar

Peix del dia S.M.
Pescado del dia S.M.

Bacallà amb pesto cruixent de tomàquet sec 16€
Bacalao con pesto crujiente de tomate seco 16€

Rèmol amb textures de fonoll 24€
Rodaballo con texturas de hinojo 24€

Tonyina vermella “Balfegó” amb alberginia escalibada i sake 25€
Atún rojo “Balfego” con berenjena escalibada y sake 25€

De la terra…/ De la tierra

Espatlleta de cabrit al forn 28€
Paletilla de cabrito al horno 28€

Magret d’ànec amb peres al vi 18€
Magret de pato con peras al vino 18€

Fillet de vedella amb reducció de P.X.  25€
Solomillo de ternera con reducción de P.X. 24€

Espatlla de xai desossada a baixa temperatura, amb moniato 18€
Paletilla de cordero deshuesada a baja temperatura con boniato18€

Postres/ Postres

Assortit formatges 8€
Surtido de quesos 8€

Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€

Gelat de iogurt de kéfir amb llima 5€
Helado de Yogur de kéfir con lima 5€

Milfulls de nata amb maduixes 7€
Milhojas de nata con fresas 7€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€

Flam de mató de la Pobla amb mel i ametlles 7€
Flan de requesón de la Pobla con miel y almendras 7€

Magrana al gust 5€
Granada al gusto 5€

Christmas menu
December 24 – 25 – 26

Price: 65€ (IVA inc.)

ENTRANTS

Foie micuit amb compota de ruibarbo

Llom de salmó fumat a casa

PRIMER
Caneló de rap i llagostins amb beixamel trufada

SEGONS A TRIAR

Corvall amb verduretes, anet i llimona

Espatlla de xai desossada , a baixa temperatura, amb boniato

POSTRES A TRIAR

Magrana al gust

Mus de xocolata de l’Avelina

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes

BODEGA

Herencia Altés Benufet D.O. Terra Alta

Luno D.O. Montsant

Cava: Grimau Reserva Familiar

Kings day menu
January 6th

Price: 60€ (IVA inc.)

PICA-PICA

Mar i muntanya de pèsols amb anguila fumada i cansalada ibérica

Carpaccio de ventresca curada de tonyina Balfego amb contrastos d’hivern

Gamba vermella de Tarragona i calçots

SEGONS A TRIAR

Corvall amb velouté cítrica, safrà i musclos

Jarret de vedella blanca amb salsa de múrgules i raïm

POSTRES

Fruita temporada

Gelat de quéfir amb llima

BODEGA
Vinyes del Grau D.O. Terra Alta

Dardell D.O. Terra Alta

Cava: Grimau Brut Nature

Turrons/Neules

Tasting

Price: 48€ (IVA inc.)

“It will be served on a full table”

Aperitiu
Aperitivo

Brandada de bacallà amb anxoves i melmelada de tomàquet amb olives
Brandada de bacalao con anchoas y mermelada de tomate con olivas

Tatin d’alberginia amb formatge de cabra
Tatin de berenjena con queso de cabra

Rèmol amb textures de fonoll
Rodaballo con texturas de hinojo

Jarret de vedella amb puré de xirivia
Jarrete de ternera con puré de chirivia

Gelat de kéfir i lima
Helado de kéfir i lima

Mus de xocolata
Mus de chocolate

Bodega/Celler

Herència Altés D.O. Terra Alta
Dardell D.O. Terra Alta

Menu for groups

Menu 45€

Preu del menú: 45 EUROS (I.V.A. INCLÒS)

PICA-PICA

Tartar de salmó amb maionesa d’alvocat

Tatin d’alberginia amb formatge de cabra

Musclos amb miso blanc

SEGONS A TRIAR

Calamars amb ceba confitada

Espatlleta de xai a baixa temperatura amb boniato

POSTRES

Sorbet de mandarina

Mus de licor d’arrós

Fruita temporada

BODEGA

Vinyes del Grau D.O. Terra Alta

Dardell D.O. Terra Alta

Cava: Grimau Brut Nature

Turrons/Neules

Menu 55 €

Preu del menú: 55 EUROS (I.V.A. INCLÒS)

PRIMERS

Steak tàrtar de vedella de Vic

Coca de rossinyols, ceps i brie trufat

SEGONS

Corvall amb anet i llimona

Jarret de vedella amb xirivia

POSTRES

Sorbet de yuzu amb citronella

Mus de xocolata negra de l’Avelina

BODEGA

Bruberry D.O. Montsant

Lagar de Cervera D.O. Rias Baixas

Cava: Grimau Reserva Familiar

Turrons/Neules

Location

Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.

Free Parking available.

Opening Times

TUESDAY - SATURDAY
13:30 – 16:00
20:30 – 23:00

SUNDAYS
13:30 – 16:00

Reservations Phone

977 234040

Contact

Consent

2 + 7 =

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, haga click en el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies