Our Menu

 

 

A la carte

Primers/ Primeros

Per obrir boca…/ Para empezar…

Anxoves Sanfilippo 12€
Anchoas Sanfilippo 12€

Joselito Gran Reserva amb pa de vidre 19€
Joselito Gran Reserva con pan de cristal 19€

Trilogia de foie 16€
Trilogía de foie 16€

Guisat de llamàntol amb patata i calçots 21€
Guiso de bogavante con patata y “calçots” 21€

Amanida de burrata amb maracujà i vinagreta de poma 16€
Ensalada de burrata con maracuyá y vainagreta de manzana 16€

Postres/ Desserts

Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€

Lemon pie 7€
Lemon pie 7€

Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€

Segons/ Segundos

De la mar…/Del mar

Peix del dia S.M.
Pescado del dia S.M.

Bacallà amb crema d’ametlles i coco amb calçots 18€
Bacalao con crema de almendras y coco con “calçots” 18€

Tonyina vermella “Balfegó” amb festucs i remolatxa blanca 25€
Atún rojo “Balfego” con pistachos y remolacha blanca 25€

De la terra…/De la tierra

Pluma ibérica a la brassa amb formatge manxec 22€
Pluma ibérica a la brasa con queso manchego 22€

Cua de bou amb ravioli de bolets 18€
Rabo de buey con ravioli de setas 18€

Espatlla de xai desossada amb moniato i pastanaga 16€
Paletilla de cordero deshuesada con boniato y zanahoria 16€

A la Carte

Primers/ Primeros

Per obrir boca…/ Para empezar…

Anxoves Sanfilippo 12€
Anchoas Sanfilippo 12€

Joselito Gran Reserva amb pa de vidre 19€
Joselito Gran Reserva con pan de cristal 19€

Trilogia de foie 16€
Trilogía de foie 16€

Guisat de llamàntol amb patata i calçots 21€
Guiso de bogavante con patata y “calçots” 21€

Amanida de burrata amb maracujà i vinagreta de poma 16€
Ensalada de burrata con maracuyá y vainagreta de manzana 16€

Segons/ Segundos

De la mar…/Del mar

Peix del dia S.M.
Pescado del dia S.M.

Bacallà amb crema d’ametlles i coco amb calçots 18€
Bacalao con crema de almendras y coco con “calçots” 18€

Tonyina vermella “Balfegó” amb festucs i remolatxa blanca 25€
Atún rojo “Balfego” con pistachos y remolacha blanca 25€

De la terra…/De la tierra

Pluma ibérica a la brassa amb formatge manxec 22€
Pluma ibérica a la brasa con queso manchego 22€

Cua de bou amb ravioli de bolets 18€
Rabo de buey con ravioli de setas 18€

Espatlla de xai desossada amb moniato i pastanaga 16€
Paletilla de cordero deshuesada con boniato y zanahoria 16€

Postres/ Desserts

Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€

Lemon pie 7€
Lemon pie 7€

Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€

Daily Menu

Price: 35€ (IVA inc.)

PRIMERS/PRIMEROS

Amanida de tomàquet cherry del Maresme amb escuma de iogurt
Ensalada de tomate cherry del Maresme con espuma de yogur

Espàrrecs verds amb ou d’ànec i “migas” de pasmessà i foie
Espárragos verdes con huevo de pato y miags de parmesano y foie

SEGONS/SEGUNDOS

Bonítol amb ceps i salsa de mantega fumada
Bonito con boletus y salsa de mantequilla ahumada

Costelletes de cabrit amb salsa barbacoa i cireres
Costillitas de cabrito con salsa barbacoa y cerezas

POSTRES

Mus de xocolata
Mus de chocolate

Gelat de mango
Helado de mango

BODEGA

Grimau blanc de blancs D.O. Penedés
Vinyes de Grau D.O. Terra Alta

Location

Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.

Free Parking available.

Opening Times

TUESDAY
13:30 – 15:45

WEDNESDAY - SATURDAY
13:30 – 15:45
20:30 – 22:45

SUNDAYS
13:30 – 15:45

Reservations Phone

977 234040

Contact

Consent

9 + 9 =

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, haga click en el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies