Menú i Carta

 

 

La Nostra Carta

Primers/ Primeros

Per obrir boca…/Para empezar…

Anxoves de “Santoña” 14,50€
Anchoas de Santoña 14,50€

Pernil d’aglà Gran Reserva amb pa de vidre 24€
Jamón bellota Gran Reserva con pan de cristal 24€

Trilogia de foie 16€
Trilogía de foie 16€

Amanida de Tomàquet -Rosa Puxic de maresme amb gerds i sake. 10€
Ensalada de Tomate -Rosa Puxic del maresme con frambuesas y sake 10€

Confit d’ànec del Delta amb crepes de blat sarraí i chutney de remolatxa 16€
Confit de pato del Delta con crepes de trigo sarraceno y chutney de remolacha 16€

Entrants/Entrantes

Amanida de ventresca de tonyina fumada amb alvocat i espinacs 15€
Ensalada de ventresca de atún ahumada con aguacate y espinacas 15€

Tartar de llagostins amb pesto d’alfàbrega i algues 16€
Tartar de langostinos con pesto de albahaca y algas 16€

Gambeta blanca de Tarragona amb escabetx suau de cítrics i pollastre 14
Gambita blanca de Tarragona con escabeche suave de cítricos y pollo 14€

Vieira amb xirivia, nou de macadàmia i brou de ceps 16€
Vieira con chirivia , nuez de macadamia y caldo de ceps 16€

Espàrrecs blancs amb encenalls de foie i bergamota 17€
Espárragos blancos con virutas de foie y bergamota 17€

Postres/ Postres

Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€

Lemon pie 7€
Lemon pie 7€

Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€

Assortit de formatges 9€
Surtido de quesos 9€

Segons/ Segundos

De la mar…/Del mar

Peix del dia S.M.
Pescado del día S.M.

Bacallà amb pil-pil d’all escalivat amb pèsols llàgrima 18€
Bacalao con pil-pil de ajo asado con guisantes lágrima 18€

Llom de tonyina vermella amb pebrot vermell i mascarpone 25€
Lomo de atún rojo con pimiento rojo y mascarpone 25€

De la terra…/De la tierra

Entrecot madurat a la brasa amb crema de miso del Delta 25€
Entrecot madurado a la brasa con crema de miso del Delta 25€

Cua de bou amb porro, vainilla i festucs torrats 20€
Rabo de buey con puerro, vainilla y pistachos tostados 20€

Espatlla de xai desossada amb pastanaga rostida 16€
Paletilla de cordero deshuesada con zanahoria asada 16€

Ploma ibèrica amb truita oberta d’ànec i tòfona d’estiu. 20€
Pluma ibérica con tortilla abierta de pato y trufa de verano 20€

Carta

Primers/ Primeros

Per obrir boca…/Para empezar…

Anxoves de “Santoña” 14,50€
Anchoas de Santoña 14,50€

Pernil d’aglà Gran Reserva amb pa de vidre 24€
Jamón bellota Gran Reserva con pan de cristal 24€

Trilogia de foie 16€
Trilogía de foie 16€

Amanida de Tomàquet -Rosa Puxic de maresme amb gerds i sake. 10€
Ensalada de Tomate -Rosa Puxic del maresme con frambuesas y sake 10€

Confit d’ànec del Delta amb crepes de blat sarraí i chutney de remolatxa 16€
Confit de pato del Delta con crepes de trigo sarraceno y chutney de remolacha 16€

Entrants/Entrantes

Amanida de ventresca de tonyina fumada amb alvocat i espinacs 15€
Ensalada de ventresca de atún ahumada con aguacate y espinacas 15€

Tartar de llagostins amb pesto d’alfàbrega i algues 16€
Tartar de langostinos con pesto de albahaca y algas 16€

Gambeta blanca de Tarragona amb escabetx suau de cítrics i pollastre 14
Gambita blanca de Tarragona con escabeche suave de cítricos y pollo 14€

Vieira amb xirivia, nou de macadàmia i brou de ceps 16€
Vieira con chirivia , nuez de macadamia y caldo de ceps 16€

Espàrrecs blancs amb encenalls de foie i bergamota 17€
Espárragos blancos con virutas de foie y bergamota 17€

Segons/ Segundos

De la mar…/Del mar

Peix del dia S.M.
Pescado del día S.M.

Bacallà amb pil-pil d’all escalivat amb pèsols llàgrima 18€
Bacalao con pil-pil de ajo asado con guisantes lágrima 18€

Llom de tonyina vermella amb pebrot vermell i mascarpone 25€
Lomo de atún rojo con pimiento rojo y mascarpone 25€

De la terra…/De la tierra

Entrecot madurat a la brasa amb crema de miso del Delta 25€
Entrecot madurado a la brasa con crema de miso del Delta 25€

Cua de bou amb porro, vainilla i festucs torrats 20€
Rabo de buey con puerro, vainilla y pistachos tostados 20€

Espatlla de xai desossada amb pastanaga rostida 16€
Paletilla de cordero deshuesada con zanahoria asada 16€

Ploma ibèrica amb truita oberta d’ànec i tòfona d’estiu. 20€
Pluma ibérica con tortilla abierta de pato y trufa de verano 20€

Postres/ Postres

Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€

Lemon pie 7€
Lemon pie 7€

Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€

Assortit de formatges 9€
Surtido de quesos 9€

Menú grups

Mínim 10 persones.

Amb reserva prèvia.

Menu 55 €

Preu del menú: 55 EUROS (I.V.A. INCLÒS)

PICA-PICA

Aperitiu

Llobarro fumat amb xucrut

Moniato a la brasa amb verat en escabetx de mandarina

SEGONS A TRIAR

Bacallà amb pil-pil d’all escalivat amb llegums de temporada

Espatlla de xai desossada amb pastanaga rostida

POSTRES

Lemon pie

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes

BODEGA

Mas d’en Pol D.O. Terra Alta

Cava Grimau Brut Nature

Cafè

 

Menu 65 €

Preu del menú: 65 EUROS (I.V.A. INCLÒS)

PICA-PICA

Aperitiu

Amanida de ventresca de tonyina fumada amb alvocat i espinacs

Llagosta a la brasa amb salsa holandesa

SEGONS A TRIAR

Entrecot madurat a la brasa amb crema de miso del Delta

Llobarro amb salsifis i escuma del seu fumet

POSTRES

Pastís de formatge payoyo

Coulant avellana amb gelat de mascarpone

BODEGA

Cal Pla D.O. Priorat

Monteabellón D.O. Rueda

Cava Grimau Brut Nature

Cafè

Menú Degustació
“Contrastos / Contrastes”

Prèvia reserva

Preu menú: €75(IVA inclòs)

Es Servirá a taula completa

Per assaborir com cal el menú us demanem si us plau reservar amb antelació i arribar entre les 13:00 i 13:30. Gràcies.

Aperitius/ Aperitivos

Mollera amb fonoll a la brasa, ous de salmó i all-i-oli de cerfull
Faneca con hinojo a la brasa, huevas de salmón y “all-i-oli” de perifollo

Tartaleta de kakis i foie fumat.
Tartaleta de kakis y foie ahumado

Torrada de patata, ventresca de tonyina, cansalada i mel
Tostada de patata, ventresca de atún, panceta y miel.

Mini amanida de llobarro fumat i xucrut
Mini ensalada de lubina ahumada y chucrut

 

Entrants/ Entrantes

Blat sarraí amb pinyons, mandonguilla de cabirol i tòfona.
Trigo sarraceno con piñones, albóndiga de corzo y trufa.

 

Principal/Principal

Xirivia amb costella ibèrica, anguila fumada i mantega d’ovella.
Chirivía con costilla ibérica, anguila ahumada y mantequilla de oveja

 

Postres/ Postres

Coulant d’avellana amb toffee i mascarpone
Coulant de avellana con toffee y macarpone

 

Bodega/Celler

Mas d’en Pol, D.O. Terra Alta
Cal Pla, D.O. Priorat

Localització

Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.

Aparcament gratuït disponible.

Horari

DIMARTS - DISSABTES
13:30 – 15:45
20:30 – 22:45

DIUMENGES
13:30 – 15:45

Telèfon de Reserves

977 234040

Contacte

Consentiment

11 + 12 =

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, haga click en el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies