Menú i Carta

 

 

La Nostra Carta

Primers/ Primeros

Per obrir boca…/Para empezar…

Anxoves de “Santoña” 12€
Anchoas de Santoña 12€

Pernil d’aglà Gran Reserva amb pa de vidre 19€
Jamón bellota Gran Reserva con pan de cristal 19€

Trilogia de foie 16€
Trilogía de foie 16€

Llobarro fumat amb xucrut 16€
Lubina ahumada con chucrut 16€

Carpaccio de galeres, raïm i caviar 00 25€
Carpaccio de galeras, uva y caviar 00 25€

Entrants/Entrantes

Amanida de ventresca de tonyina fumada amb alvocat i espinacs 15€
Ensalada de ventresca de atún ahumada con aguacate y espinacas 15€

Tartar de llagostins amb pesto d’alfàbrega i algues 16€
Tartar de langostinos con pesto de albahaca y algas 16€

Moniato a la brasa amb bonítol en escabetx de mandarina 14€
Boniato a la brasa con bonito en escabeche de mandarina 14€

Llagosta a la brasa amb salsa holandesa 21€
Langosta a la brasa con salsa holandesa 21€

Postres/ Postres

Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€

Lemon pie 7€
Lemon pie 7€

Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€

Assortit de formatges 9€
Surtido de quesos 9€

Segons/ Segundos

De la mar…/Del mar

Peix del dia S.M.
Pescado del día S.M.

Bacallà amb pil-pil d’all escalivat amb pèsols llàgrima 18€
Bacalao con pil-pil de ajo asado con guisantes lágrima 18€

Llom de tonyina vermella amb pebrot vermell i mascarpone 25€
Lomo de atún rojo con pimiento rojo y mascarpone 25€

De la terra…/De la tierra

Entrecot madurat a la brasa amb crema de miso del Delta 25€
Entrecot madurado a la brasa con crema de miso del Delta 25€

Cua de bou amb porro, vainilla i festucs torrats 20€
Rabo de buey con puerro, vainilla y pistachos tostados 20€

Espatlla de xai desossada amb pastanaga rostida 16€
Paletilla de cordero deshuesada con zanahoria asada 16€

Ploma ibèrica a la brasa amb carxofa confitada 20€
Pluma ibérica a la brasa con alcachofa confitada 20€

Carta

Primers/ Primeros

Per obrir boca…/Para empezar…

Anxoves de “Santoña” 12€
Anchoas de Santoña 12€

Pernil d’aglà Gran Reserva amb pa de vidre 19€
Jamón bellota Gran Reserva con pan de cristal 19€

Trilogia de foie 16€
Trilogía de foie 16€

Llobarro fumat amb xucrut 16€
Lubina ahumada con chucrut 16€

Carpaccio de galeres, raïm i caviar 00 25€
Carpaccio de galeras, uva y caviar 00 25€

Entrants/Entrantes

Amanida de ventresca de tonyina fumada amb alvocat i espinacs 15€
Ensalada de ventresca de atún ahumada con aguacate y espinacas 15€

Tartar de llagostins amb pesto d’alfàbrega i algues 16€
Tartar de langostinos con pesto de albahaca y algas 16€

Moniato a la brasa amb bonítol en escabetx de mandarina 14€
Boniato a la brasa con bonito en escabeche de mandarina 14€

Llagosta a la brasa amb salsa holandesa 21€
Langosta a la brasa con salsa holandesa 21€

Segons/ Segundos

De la mar…/Del mar

Peix del dia S.M.
Pescado del día S.M.

Bacallà amb pil-pil d’all escalivat amb pèsols llàgrima 18€
Bacalao con pil-pil de ajo asado con guisantes lágrima 18€

Llom de tonyina vermella amb pebrot vermell i mascarpone 25€
Lomo de atún rojo con pimiento rojo y mascarpone 25€

De la terra…/De la tierra

Entrecot madurat a la brasa amb crema de miso del Delta 25€
Entrecot madurado a la brasa con crema de miso del Delta 25€

Cua de bou amb porro, vainilla i festucs torrats 20€
Rabo de buey con puerro, vainilla y pistachos tostados 20€

Espatlla de xai desossada amb pastanaga rostida 16€
Paletilla de cordero deshuesada con zanahoria asada 16€

Ploma ibèrica a la brasa amb carxofa confitada 20€
Pluma ibérica a la brasa con alcachofa confitada 20€

Postres/ Postres

Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€

Lemon pie 7€
Lemon pie 7€

Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€

Assortit de formatges 9€
Surtido de quesos 9€

Menú grups

Mínim 10 persones.

Amb reserva prèvia.

Menu 50 €

Preu del menú: 50 EUROS (I.V.A. INCLÒS)

PICA-PICA

Aperitiu

Rossinyols amb gambetes fregides

Verat fumat amb amanida cítrica

Tartar de vedella amb hoising de nabius i tòfona

SEGONS A TRIAR

Llobaro amb alberginia glasejada

Jarret de vedella blanca amb pera i escuma de formatge payoyo

POSTRES

Lemon pie

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes

BODEGA

Aucalà D.O. Terra Alta

Cava: Grimau Brut Nature

Menu 60 €

Preu del menú: 60 EUROS (I.V.A. INCLÒS)

PICA-PICA

Aperitiu

Mini coca d’eriçons, alvocat i escalivada

Ceps amb foie i mantega d’ovella

Carpaccio de galeres amb gelat estragó

SEGONS A TRIAR

Entrecote brasa amb miso Delta de l’Ebre

Bacallà amb “pil-pil” d’all escalivat i safrà

POSTRES

Pastís cremós de payoyo

Gelat de prunes a l ‘Armagnac

BODEGA

Bruberry D.O. Montsant

Lagar de Cervera D.O. Rias Baixas

Cava: Grimau Reserva Familiar

Menú Degustació
“Contrastos / Contrastes”

Preu menú: €75(IVA inclòs)

Es Servirá a taula completa

Horari límit de el servei de menú degustació:

Migdia 15:00 / Nit: 22: 00

Aperitius/ Aperitivos

Mollera amb fonoll a la brasa, ous de salmó i all-i-oli de cerfull
Faneca con hinojo a la brasa, huevas de salmón y “all-i-oli” de perifollo

Tartaleta de kakis i foie fumat.
Tartaleta de kakis y foie ahumado

Torrada de patata, ventresca de tonyina, cansalada i mel
Tostada de patata, ventresca de atún, panceta y miel.

Mini amanida de llobarro fumat i xucrut
Mini ensalada de lubina ahumada y chucrut

 

Entrants/ Entrantes

Blat sarraí amb pinyons, mandonguilla de cabirol i tòfona.
Trigo sarraceno con piñones, albóndiga de corzo y trufa.

 

Principal/Principal

Xirivia amb costella ibèrica, anguila fumada i mantega d’ovella.
Chirivía con costilla ibérica, anguila ahumada y mantequilla de oveja

 

Postres/ Postres

Coulant d’avellana amb toffee i mascarpone
Coulant de avellana con toffee y macarpone

 

Bodega/Celler

Mas d’en Pol, D.O. Terra Alta
Cal Pla, D.O. Priorat

Localització

Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.

Aparcament gratuït disponible.

Horari

DIMARTS - DISSABTES
13:30 – 15:45
20:30 – 22:45

DIUMENGES
13:30 – 15:45

Telèfon de Reserves

977 234040

Contacte

Consentiment

6 + 10 =

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, haga click en el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies