
Menú i Carta
La Nostra Carta
Primers/ Primeros
Per obrir boca…/Para empezar…
Anxoves de “Santoña” 12€
Anchoas de Santoña 12€
Pernil d’aglà Gran Reserva amb pa de vidre 19€
Jamón bellota Gran Reserva con pan de cristal 19€
Trilogia de foie 16€
Trilogía de foie 16€
Llobarro fumat amb xucrut 16€
Lubina ahumada con chucrut 16€
Carpaccio de galeres, raïm i caviar 00 25€
Carpaccio de galeras, uva y caviar 00 25€
Entrants/Entrantes
Amanida de ventresca de tonyina fumada amb alvocat i espinacs 15€
Ensalada de ventresca de atún ahumada con aguacate y espinacas 15€
Tartar de llagostins amb pesto d’alfàbrega i algues 16€
Tartar de langostinos con pesto de albahaca y algas 16€
Moniato a la brasa amb bonítol en escabetx de mandarina 14€
Boniato a la brasa con bonito en escabeche de mandarina 14€
Llagosta a la brasa amb salsa holandesa 21€
Langosta a la brasa con salsa holandesa 21€
Postres/ Postres
Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€
Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€
Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€
Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€
Lemon pie 7€
Lemon pie 7€
Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€
Assortit de formatges 9€
Surtido de quesos 9€
Segons/ Segundos
De la mar…/Del mar
Peix del dia S.M.
Pescado del día S.M.
Bacallà amb pil-pil d’all escalivat amb pèsols llàgrima 18€
Bacalao con pil-pil de ajo asado con guisantes lágrima 18€
Llom de tonyina vermella amb pebrot vermell i mascarpone 25€
Lomo de atún rojo con pimiento rojo y mascarpone 25€
De la terra…/De la tierra
Entrecot madurat a la brasa amb crema de miso del Delta 25€
Entrecot madurado a la brasa con crema de miso del Delta 25€
Cua de bou amb porro, vainilla i festucs torrats 20€
Rabo de buey con puerro, vainilla y pistachos tostados 20€
Espatlla de xai desossada amb pastanaga rostida 16€
Paletilla de cordero deshuesada con zanahoria asada 16€
Ploma ibèrica a la brasa amb carxofa confitada 20€
Pluma ibérica a la brasa con alcachofa confitada 20€
Carta
Primers/ Primeros
Per obrir boca…/Para empezar…
Anxoves de “Santoña” 12€
Anchoas de Santoña 12€
Pernil d’aglà Gran Reserva amb pa de vidre 19€
Jamón bellota Gran Reserva con pan de cristal 19€
Trilogia de foie 16€
Trilogía de foie 16€
Llobarro fumat amb xucrut 16€
Lubina ahumada con chucrut 16€
Carpaccio de galeres, raïm i caviar 00 25€
Carpaccio de galeras, uva y caviar 00 25€
Entrants/Entrantes
Amanida de ventresca de tonyina fumada amb alvocat i espinacs 15€
Ensalada de ventresca de atún ahumada con aguacate y espinacas 15€
Tartar de llagostins amb pesto d’alfàbrega i algues 16€
Tartar de langostinos con pesto de albahaca y algas 16€
Moniato a la brasa amb bonítol en escabetx de mandarina 14€
Boniato a la brasa con bonito en escabeche de mandarina 14€
Llagosta a la brasa amb salsa holandesa 21€
Langosta a la brasa con salsa holandesa 21€
Segons/ Segundos
De la mar…/Del mar
Peix del dia S.M.
Pescado del día S.M.
Bacallà amb pil-pil d’all escalivat amb pèsols llàgrima 18€
Bacalao con pil-pil de ajo asado con guisantes lágrima 18€
Llom de tonyina vermella amb pebrot vermell i mascarpone 25€
Lomo de atún rojo con pimiento rojo y mascarpone 25€
De la terra…/De la tierra
Entrecot madurat a la brasa amb crema de miso del Delta 25€
Entrecot madurado a la brasa con crema de miso del Delta 25€
Cua de bou amb porro, vainilla i festucs torrats 20€
Rabo de buey con puerro, vainilla y pistachos tostados 20€
Espatlla de xai desossada amb pastanaga rostida 16€
Paletilla de cordero deshuesada con zanahoria asada 16€
Ploma ibèrica a la brasa amb carxofa confitada 20€
Pluma ibérica a la brasa con alcachofa confitada 20€
Postres/ Postres
Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€
Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€
Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€
Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€
Lemon pie 7€
Lemon pie 7€
Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€
Assortit de formatges 9€
Surtido de quesos 9€
Menú grups
Mínim 10 persones.
Amb reserva prèvia.
Menu 50 €
Preu del menú: 50 EUROS (I.V.A. INCLÒS)
PICA-PICA
Aperitiu
Rossinyols amb gambetes fregides
Verat fumat amb amanida cítrica
Tartar de vedella amb hoising de nabius i tòfona
SEGONS A TRIAR
Llobaro amb alberginia glasejada
Jarret de vedella blanca amb pera i escuma de formatge payoyo
POSTRES
Lemon pie
Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes
BODEGA
Aucalà D.O. Terra Alta
Cava: Grimau Brut Nature
Menu 60 €
Preu del menú: 60 EUROS (I.V.A. INCLÒS)
PICA-PICA
Aperitiu
Mini coca d’eriçons, alvocat i escalivada
Ceps amb foie i mantega d’ovella
Carpaccio de galeres amb gelat estragó
SEGONS A TRIAR
Entrecote brasa amb miso Delta de l’Ebre
Bacallà amb “pil-pil” d’all escalivat i safrà
POSTRES
Pastís cremós de payoyo
Gelat de prunes a l ‘Armagnac
BODEGA
Bruberry D.O. Montsant
Lagar de Cervera D.O. Rias Baixas
Cava: Grimau Reserva Familiar
Menú Degustació
“Contrastos / Contrastes”
Preu menú: €75(IVA inclòs)
Es Servirá a taula completa
Horari límit de el servei de menú degustació:
Migdia 15:00 / Nit: 22: 00
Aperitius/ Aperitivos
Mollera amb fonoll a la brasa, ous de salmó i all-i-oli de cerfull
Faneca con hinojo a la brasa, huevas de salmón y “all-i-oli” de perifollo
Tartaleta de kakis i foie fumat.
Tartaleta de kakis y foie ahumado
Torrada de patata, ventresca de tonyina, cansalada i mel
Tostada de patata, ventresca de atún, panceta y miel.
Mini amanida de llobarro fumat i xucrut
Mini ensalada de lubina ahumada y chucrut
Entrants/ Entrantes
Blat sarraí amb pinyons, mandonguilla de cabirol i tòfona.
Trigo sarraceno con piñones, albóndiga de corzo y trufa.
Principal/Principal
Xirivia amb costella ibèrica, anguila fumada i mantega d’ovella.
Chirivía con costilla ibérica, anguila ahumada y mantequilla de oveja
Postres/ Postres
Coulant d’avellana amb toffee i mascarpone
Coulant de avellana con toffee y macarpone
Bodega/Celler
Mas d’en Pol, D.O. Terra Alta
Cal Pla, D.O. Priorat
Localització
Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.
Aparcament gratuït disponible.
Horari
DIMARTS - DISSABTES
13:30 – 15:45
20:30 – 22:45
DIUMENGES
13:30 – 15:45
Telèfon de Reserves
977 234040