Menú y Carta

 

 

Nuestra Carta

Primers/ Primeros

Per obrir boca…/ Para empezar…

Anxoves Sanfilippo 12€
Anchoas Sanfilippo 12€

Joselito Gran Reserva amb pa de vidre 19€
Joselito Gran Reserva con pan de cristal 19€

Foie micuit amb compota de ruibarbo 15€
Foie micuit con compota de ruibarbo 15€

Els nostres fumats (llobarro, ventresca Balfegó i salmó) 18€
Surtido de ahumados (lubina, ventresca Balfegó y salmón) 18€

Gambeta vermella de Tarragona amb alls i pebre blanca 20€
Gambita roja de Tarragona con ajos y pimienta blanca 20€

Entrants/ Entrantes

Pèsols amb cansalada ibérica i anguila fumada 18€
Guisantes con panceta ibérica y anguila ahumada 18€

Tatin d’alberginia amb formatge de cabra 15€
Tatin de berenjena con queso de cabra 15€

Guisat de llamàntol amb patata i calçots 21€
Guiso de bogavante con patata y “calçots” 21€

Tartar de llagostins 16€
Tartare de langostinos 16€

Coca de ceps i rossinyols amb brie trufat 16€
Coca de boletus y rebozuelos con brie trufado 16€

Brandada de bacallà amb anxoves i melmelada de tomàquet amb olives 17€
Brandada de bacalao con anchoas y mermelada de tomate con olivas 17€

Postres/ Postres

Assortit formatges 8€
Surtido de quesos 8€

Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€

Gelat de iogurt de kéfir amb llima 5€
Helado de Yogur de kéfir con lima 5€

Milfulls de nata amb maduixes 7€
Milhojas de nata con fresas 7€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€

Flam de mató de la Pobla amb mel i ametlles 7€
Flan de requesón de la Pobla con miel y almendras 7€

Magrana al gust 5€
Granada al gusto 5€

Segons/ Segundos

De la mar…/Del mar

Peix del dia S.M.
Pescado del dia S.M.

Arròs a la llauna d’escamarlans i sípia (mín. 2) 16€/pp
Arroz “a la llauna” de cigalas y sepia (mín. 2) 16€/pp

Bacallà amb crema d’ametlles i coco amb porro a baixa temperatura 18€
Bacalao con crema de almendras y coco con puerro a baja temperatura 18€

Rèmol amb velouté cítrica, safrà i musclos 24€
Rodaballo con velouté cítrica, azafrán y mejillones 24€

Tonyina vermella “Balfegó” amb alberginia escalibada i sake 25€
Atún rojo “Balfego” con berenjena escalibada y sake 25€


De la terra…/De la tierra

Espatlleta de cabrit al forn 28€
Paletilla de cabrito al horno 28€

Magret d’ànec amb blat, ceps i remolatxa 18€
Magret de paton con trigo, boletus y remolacha 18€

Filet de vedella amb bolets de temporada . 25€
Solomillo de ternera con setas de temporada 25€

Espatlla de xai desossada , a baixa temperatura, amb moniato 18€
Paletilla de cordero deshuesada a baja temperatura con boniato 18€

Carta

Primers/ Primeros

Per obrir boca…/ Para empezar…

Anxoves Sanfilippo 12€
Anchoas Sanfilippo 12€

Joselito Gran Reserva amb pa de vidre 19€
Joselito Gran Reserva con pan de cristal 19€

Foie micuit amb compota de ruibarbo 15€
Foie micuit con compota de ruibarbo 15€

Els nostres fumats (llobarro, ventresca Balfegó i salmó) 18€
Surtido de ahumados (lubina, ventresca Balfegó y salmón) 18€

Gambeta vermella de Tarragona amb alls i pebre blanca 20€
Gambita roja de Tarragona con ajos y pimienta blanca 20€

Entrants/ Entrantes

Pèsols amb cansalada ibérica i anguila fumada 18€
Guisantes con panceta ibérica y anguila ahumada 18€

Tatin d’alberginia amb formatge de cabra 15€
Tatin de berenjena con queso de cabra 15€

Guisat de llamàntol amb patata i calçots 21€
Guiso de bogavante con patata y “calçots” 21€

Tartar de llagostins 16€
Tartare de langostinos 16€

Coca de ceps i rossinyols amb brie trufat 16€
Coca de boletus y rebozuelos con brie trufado 16€

Brandada de bacallà amb anxoves i melmelada de tomàquet amb olives 17€
Brandada de bacalao con anchoas y mermelada de tomate con olivas 17€

 

Segons/ Segundos

De la mar…/Del mar

Peix del dia S.M.
Pescado del dia S.M.

Arròs a la llauna d’escamarlans i sípia (mín. 2) 16€/pp
Arroz “a la llauna” de cigalas y sepia (mín. 2) 16€/pp

Bacallà amb crema d’ametlles i coco amb porro a baixa temperatura 18€
Bacalao con crema de almendras y coco con puerro a baja temperatura 18€

Rèmol amb velouté cítrica, safrà i musclos 24€
Rodaballo con velouté cítrica, azafrán y mejillones 24€

Tonyina vermella “Balfegó” amb alberginia escalibada i sake 25€
Atún rojo “Balfego” con berenjena escalibada y sake 25€


De la terra…/De la tierra

Espatlleta de cabrit al forn 28€
Paletilla de cabrito al horno 28€

Magret d’ànec amb blat, ceps i remolatxa 18€
Magret de paton con trigo, boletus y remolacha 18€

Filet de vedella amb bolets de temporada . 25€
Solomillo de ternera con setas de temporada 25€

Espatlla de xai desossada , a baixa temperatura, amb moniato 18€
Paletilla de cordero deshuesada a baja temperatura con boniato 18€

Postres/ Postres

Assortit formatges 8€
Surtido de quesos 8€

Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€

Gelat de iogurt de kéfir amb llima 5€
Helado de Yogur de kéfir con lima 5€

Milfulls de nata amb maduixes 7€
Milhojas de nata con fresas 7€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€

Flam de mató de la Pobla amb mel i ametlles 7€
Flan de requesón de la Pobla con miel y almendras 7€

Magrana al gust 5€
Granada al gusto 5€

Calçotada La Caleta

Precio del menú: 41 € (IVA incluido)

  • Olives i fuet
  • Calçots, romesco cassolà i carxofes a la brasa.
  • Graellada de llonganissa, botifarra negra, cansalada i costelletes de cabrit
  • Guanicions d’escalibada, escarol.la i mongetes de Sta. Pau
  • Crema catalana amb maduixes i xocolata o sorbet mandarina
  • Cafès i carquinyolis

Bodega:
Vinyes del Grau D.O. Terra Alta
Cava: Grimau Brut Nature
Preu: 41 euros i.v.a. inclòs

 

Menú Degustación

Precio del menú: 48€ (IVA incluido)

“Es servirà a taula complerta / Se servirá a mesa completa”

Aperitiu
Aperitivo

Brandada de bacallà amb anxoves i melmelada de tomàquet amb olives
Brandada de bacalao con anchoas y mermelada de tomate con olivas

Tatin d’alberginia amb formatge de cabra
Tatin de berenjena con queso de cabra

Rèmol amb textures de fonoll
Rodaballo con texturas de hinojo

Jarret de vedella amb puré de xirivia
Jarrete de ternera con puré de chirivia

Gelat de kéfir i lima
Helado de kéfir i lima

Mus de xocolata
Mus de chocolate

Bodega/Celler

Herència Altés D.O. Terra Alta
Dardell D.O. Terra Alta

Menú Grupos

Menu 45€

Preu del menú: 45 EUROS (I.V.A. INCLÒS)

PICA-PICA

Tartar de salmó amb maionesa d’alvocat

Tatin d’alberginia amb formatge de cabra

Musclos amb miso blanc

SEGONS A TRIAR

Calamars amb ceba confitada

Espatlleta de xai a baixa temperatura amb boniato

POSTRES

Sorbet de mandarina

Mus de licor d’arrós

Fruita temporada

BODEGA

Vinyes del Grau D.O. Terra Alta

Dardell D.O. Terra Alta

Cava: Grimau Brut Nature

Turrons/Neules

Menu 55 €

Preu del menú: 55 EUROS (I.V.A. INCLÒS)

PRIMERS

Steak tàrtar de vedella de Vic

Coca de rossinyols, ceps i brie trufat

SEGONS

Corvall amb anet i llimona

Jarret de vedella amb xirivia

POSTRES

Sorbet de yuzu amb citronella

Mus de xocolata negra de l’Avelina

BODEGA

Bruberry D.O. Montsant

Lagar de Cervera D.O. Rias Baixas

Cava: Grimau Reserva Familiar

Turrons/Neules

Localización

 

Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.

Parking gratuito disponible.

Horario

MARTES
13:30 – 15:45

MIÉRCOLES - SÁBADOS
13:30 – 15:45
20:30 – 22:45

DOMINGOS
13:30 – 15:45

Teléfono de Reservas

977 234040

Contacto

Consentimiento

9 + 2 =

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, haga click en el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies