Menú y Carta

 

 

Nuestra Carta

Primers/ Primeros

Per obrir boca…/ Para empezar…

Anxoves de “Santoña” 12€
Anchoas de Santoña 12€

Pernil d’aglà Gran Reserva amb pa de vidre 19€
Jamón bellota Gran Reserva con pan de cristal 19€

Trilogia de foie 16€
Trilogía de foie 16€

Carpaccio de galeres, raïm i caviar 00 25€
Carpaccio de galeras, uva y caviar 00 25€

Entrants/Entrantes

Amanida de mongeta verda de Kenya i llagostins de Sant Carles 16€
Ensalada de judías verdes de Kenia y langostinos de San Carlos 16€

Moniato a la brassa amb bonítol en escabetx de mandarina 14€
Boniato a la brasa con bonito en escabeche de mandarina 14€

Ceps amb encenalls de foie i mantega d’ovella 20€
Boletus con virutas de foie y mantequilla de oveja 20€

Coca en recapte de eriçons , alvocat i emulsió d’escalivada 16€
Coca en recapte de erizos, aguacate y emulsión de escalivada 16€

Formatge de llet crua, trufat amb codony 15€
Queso de leche cruda, trufado con membrillo 15€

Lasanya de llamàntol amb formatge payoyo 21€
Lasaña de bogavante con queso payoyo 21€

Mongetes amb moll i salsa de cranc blau 14€
Judías con salmonete y salsa de cangrejo azúl 14€

Postres/ Postres

Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€

Lemon pie 7€
Lemon pie 7€

Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€

Brownie de maracujà amb gelat de iogurt de kéfir amb llima 7€
Brownie de maracuyá con helado de yogur de kéfir con lima 7€

Segons/ Segundos

De la mar…/Del mar

Peix del dia S.M.
Pescado del dia S.M.

Bacallà amb “pil-pil” d’all escalivat amb samfaina 18€
Bacalao con pil-pil de ajo asado con sanfaina 18€

Llom de tonyina vermella amb cansalada ibèrica 25€
Lomo de atún rojo con panceta ibérica 25€

De la terra…/De la tierra

Entrecot madurat brassa amb crema de miso del Delta 25€
Entrecot madurado brasa con crema de miso del Delta 25 €

Cua de bou amb porro, vainilla i festucs torrats 20€
Rabo de buey con puerro, vainilla y pistachos tostados 20€

Espatlla de xai desossada amb carbassa i caqui 16€
Paletilla de cordero deshuesada con calabaza y kaki 16€

Llonganissa fumada de cabirol amb salsa de xocolata, tòfona i pa d’herbes20€
Longaniza ahumada de corzo con salsa de chocolate, trufa y pan de hierbas 20€

Carta

Primers/ Primeros

Per obrir boca…/ Para empezar…

Anxoves de “Santoña” 12€
Anchoas de Santoña 12€

Pernil d’aglà Gran Reserva amb pa de vidre 19€
Jamón bellota Gran Reserva con pan de cristal 19€

Trilogia de foie 16€
Trilogía de foie 16€

Carpaccio de galeres, raïm i caviar 00 25€
Carpaccio de galeras, uva y caviar 00 25€

Entrants/Entrantes

Amanida de mongeta verda de Kenya i llagostins de Sant Carles 16€
Ensalada de judías verdes de Kenia y langostinos de San Carlos 16€

Moniato a la brassa amb bonítol en escabetx de mandarina 14€
Boniato a la brasa con bonito en escabeche de mandarina 14€

Ceps amb encenalls de foie i mantega d’ovella 20€
Boletus con virutas de foie y mantequilla de oveja 20€

Coca en recapte de eriçons , alvocat i emulsió d’escalivada 16€
Coca en recapte de erizos, aguacate y emulsión de escalivada 16€

Formatge de llet crua, trufat amb codony 15€
Queso de leche cruda, trufado con membrillo 15€

Lasanya de llamàntol amb formatge payoyo 21€
Lasaña de bogavante con queso payoyo 21€

Mongetes amb moll i salsa de cranc blau 14€
Judías con salmonete y salsa de cangrejo azúl 14€

Segons/ Segundos

De la mar…/Del mar

Peix del dia S.M.
Pescado del dia S.M.

Bacallà amb “pil-pil” d’all escalivat amb samfaina 18€
Bacalao con pil-pil de ajo asado con sanfaina 18€

Llom de tonyina vermella amb cansalada ibèrica 25€
Lomo de atún rojo con panceta ibérica 25€

De la terra…/De la tierra

Entrecot madurat brassa amb crema de miso del Delta 25€
Entrecot madurado brasa con crema de miso del Delta 25 €

Cua de bou amb porro, vainilla i festucs torrats 20€
Rabo de buey con puerro, vainilla y pistachos tostados 20€

Espatlla de xai desossada amb carbassa i caqui 16€
Paletilla de cordero deshuesada con calabaza y kaki 16€

Llonganissa fumada de cabirol amb salsa de xocolata, tòfona i pa d’herbes20€
Longaniza ahumada de corzo con salsa de chocolate, trufa y pan de hierbas 20€

Postres/ Postres

Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€

Lemon pie 7€
Lemon pie 7€

Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€

Brownie de maracujà amb gelat de iogurt de kéfir amb llima 7€
Brownie de maracuyá con helado de yogur de kéfir con lima 7€

Menú Degustación
«Paseando por Tarragona»

Precio del menú: 70€ (IVA incluido) 

Se servirá a mesa completa.

Horario límite del servicio del menú degustación:

Mediodia 15:00   /  Noche:22:00

Aperitius/ Aperitivos

Esfera de cirera i Chartreuse”
Esfera de cereza y Chartreuse

Xips de patata de Prades amb sal de ceps
Chips de patata de Prades con sal de boletus

Mus d’avellana de Reus amb crumble de botifarra negra
Mus de avellana con crumblede butifarra

Entrants/ Entrantes

Moll de l’os fumat amb tàrtar de gamba blanca i ceps
Tuétano ahumado con tártar de gamba blanca y boletus

Gamba vermella de Tarragona al carbó amb caviar 00
Gamba roja de Tarragona al carbón con caviar00

Ou fregitd’ànec amb anguila, tófona i foie curat amb mel
Huevo frito de pato con anguila, trufa y foie curado con miel

Principal/Principal

Rap amb romesco de tomacó amb cereals d’arròs
Rape con romesco de “tomacó” con cereales de arroz

Vaca VS peix espasa
Vaca VS pez espada

Postres/ Postres

Sorbet de Chartreuse
Sorbete de Chartreus

Mel de Farena amb mató de la Pobla
Miel de Farena con requesón de la Pobla

Complements/ Complementos

Pa masa mare
Pan masa madre

Mantega de sardina fumada
Mantequilla de sardina ahumada

Oli arbequina “La Boella”
Aceite arbequina “ La Boella”

Bodega/Celler

Grimau Trencadís Rosat D.O. Cava
Aucalà D.O. Terra Alta

Menú Grupos

Mínimo 10 personas.

Con reserva previa.

Menu 50 €

Preu del menú: 50 EUROS (I.V.A. INCLÒS)

PICA-PICA

Aperitiu

Rossinyols amb gambetes fregides

Verat fumat amb amanida cítrica

Tartar de vedella amb hoising de nabius i tòfona

SEGONS A TRIAR

Llobaro amb alberginia glasejada

Jarret de vedella blanca amb pera i escuma de formatge payoyo

POSTRES

Lemon pie

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes

BODEGA

Aucalà D.O. Terra Alta

Cava: Grimau Brut Nature

Menu 60 €

Preu del menú: 60 EUROS (I.V.A. INCLÒS)

PICA-PICA

Aperitiu

Mini coca d’eriçons, alvocat i escalivada

Ceps amb foie i mantega d’ovella

Carpaccio de galeres amb gelat estragó

SEGONS A TRIAR

Entrecote brasa amb miso Delta de l’Ebre

Bacallà amb “pil-pil” d’all escalivat i safrà

POSTRES

Pastís cremós de payoyo

Gelat de prunes a l ‘Armagnac

BODEGA

Bruberry D.O. Montsant

Lagar de Cervera D.O. Rias Baixas

Cava: Grimau Reserva Familiar

Localización

 

Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.

Parking gratuito disponible.

Horario

MARTES - SÁBADOS
13:30 – 15:45
20:30 – 22:45

DOMINGOS
13:30 – 15:45

Teléfono de Reservas

977 234040

Contacto

Consentimiento

10 + 12 =

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, haga click en el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies