Menú y Carta

 

 

Nuestra Carta

Primers/ Primeros

Per obrir boca…/Para empezar…

Anxoves de “Santoña” 12€
Anchoas de Santoña 12€

Pernil d’aglà Gran Reserva amb pa de vidre 19€
Jamón bellota Gran Reserva con pan de cristal 19€

Trilogia de foie 16€
Trilogía de foie 16€

Carpaccio de galeres, raïm i caviar 00 25€
Carpaccio de galeras, uva y caviar 00 25€

Entrants/Entrantes

Amanida de mongeta verda de Kènia i llagostins de Sant Carles 16€
Ensalada de judías verdes de Kenia y langostinos de San Carlos 16€

Moniato a la brasa amb bonítol en escabetx de mandarina 14€
Boniato a la brasa con bonito en escabeche de mandarina 14€

Bolets temporada amb encenalls de foie i mantega d’ovella 20€
Setas de temporada con virutas de foie y mantequilla de oveja 20€

Lasanya de llamàntol amb formatge payoyo 21€
Lasaña de bogavante con queso payoyo 21€

Postres/ Postres

Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€

Lemon pie 7€
Lemon pie 7€

Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€

Segons/ Segundos

De la mar…/Del mar

Peix del dia S.M.
Pescado del día S.M.

Bacallà amb pil-pil d’all escalivat amb samfaina 18€
Bacalao con pil-pil de ajo asado con sanfaina 18€

Llom de tonyina vermella amb cansalada ibèrica 25€
Lomo de atún rojo con panceta ibérica 25€

De la terra…/De la tierra

Entrecot madurat a la brasa amb crema de miso del Delta 25€
Entrecot madurado a la brasa con crema de miso del Delta 25€

Cua de bou amb porro, vainilla i festucs torrats 20€
Rabo de buey con puerro, vainilla y pistachos tostados 20€

Espatlla de xai desossada amb carabassa i caqui 16€
Paletilla de cordero deshuesada con calabaza y kaki 16€

Carta

Primers/ Primeros

Per obrir boca…/Para empezar…

Anxoves de “Santoña” 12€
Anchoas de Santoña 12€

Pernil d’aglà Gran Reserva amb pa de vidre 19€
Jamón bellota Gran Reserva con pan de cristal 19€

Trilogia de foie 16€
Trilogía de foie 16€

Carpaccio de galeres, raïm i caviar 00 25€
Carpaccio de galeras, uva y caviar 00 25€

Entrants/Entrantes

Amanida de mongeta verda de Kènia i llagostins de Sant Carles 16€
Ensalada de judías verdes de Kenia y langostinos de San Carlos 16€

Moniato a la brasa amb bonítol en escabetx de mandarina 14€
Boniato a la brasa con bonito en escabeche de mandarina 14€

Bolets temporada amb encenalls de foie i mantega d’ovella 20€
Setas de temporada con virutas de foie y mantequilla de oveja 20€

Lasanya de llamàntol amb formatge payoyo 21€
Lasaña de bogavante con queso payoyo 21€

Segons/ Segundos

De la mar…/Del mar

Peix del dia S.M.
Pescado del día S.M.

Bacallà amb pil-pil d’all escalivat amb samfaina 18€
Bacalao con pil-pil de ajo asado con sanfaina 18€

Llom de tonyina vermella amb cansalada ibèrica 25€
Lomo de atún rojo con panceta ibérica 25€

De la terra…/De la tierra

Entrecot madurat a la brasa amb crema de miso del Delta 25€
Entrecot madurado a la brasa con crema de miso del Delta 25€

Cua de bou amb porro, vainilla i festucs torrats 20€
Rabo de buey con puerro, vainilla y pistachos tostados 20€

Espatlla de xai desossada amb carabassa i caqui 16€
Paletilla de cordero deshuesada con calabaza y kaki 16€

Postres/ Postres

Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€

Lemon pie 7€
Lemon pie 7€

Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€

Menú Grupos

Mínimo 10 personas.

Con reserva previa.

Menu 50 €

Preu del menú: 50 EUROS (I.V.A. INCLÒS)

PICA-PICA

Aperitiu

Rossinyols amb gambetes fregides

Verat fumat amb amanida cítrica

Tartar de vedella amb hoising de nabius i tòfona

SEGONS A TRIAR

Llobaro amb alberginia glasejada

Jarret de vedella blanca amb pera i escuma de formatge payoyo

POSTRES

Lemon pie

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes

BODEGA

Aucalà D.O. Terra Alta

Cava: Grimau Brut Nature

Menu 60 €

Preu del menú: 60 EUROS (I.V.A. INCLÒS)

PICA-PICA

Aperitiu

Mini coca d’eriçons, alvocat i escalivada

Ceps amb foie i mantega d’ovella

Carpaccio de galeres amb gelat estragó

SEGONS A TRIAR

Entrecote brasa amb miso Delta de l’Ebre

Bacallà amb “pil-pil” d’all escalivat i safrà

POSTRES

Pastís cremós de payoyo

Gelat de prunes a l ‘Armagnac

BODEGA

Bruberry D.O. Montsant

Lagar de Cervera D.O. Rias Baixas

Cava: Grimau Reserva Familiar

Localización

 

Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.

Parking gratuito disponible.

Horario

MARTES - SÁBADOS
13:30 – 15:45
20:30 – 22:45

DOMINGOS
13:30 – 15:45

Teléfono de Reservas

977 234040

Contacto

Consentimiento

11 + 4 =

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, haga click en el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies