
Menú y Carta
Nuestra Carta
Primers/ Primeros
Per obrir boca…/Para empezar…
Anxoves de “Santoña” 14,50€
Anchoas de Santoña 14,50€
Pernil d’aglà Gran Reserva amb pa de vidre 24€
Jamón bellota Gran Reserva con pan de cristal 24€
Trilogia de foie 16€
Trilogía de foie 16€
Llobarro fumat amb xucrut 16€
Lubina ahumada con chucrut 16€
Confit d’ànec del Delta amb crepes de blat sarraí i chutney de remolatxa 16€
Confit de pato del Delta con crepes de trigo sarraceno y chutney de remolacha 16€
Entrants/Entrantes
Amanida de ventresca de tonyina fumada amb alvocat i espinacs 15€
Ensalada de ventresca de atún ahumada con aguacate y espinacas 15€
Tartar de llagostins amb pesto d’alfàbrega i algues 18€
Tartar de langostinos con pesto de albahaca y algas 18€
Gambeta blanca de Tarragona amb escabetx suau de cítrics i pollastre 14€
Gambita blanca de Tarragona con escabeche suave de cítricos y pollo 14€
Llagosta a la brasa amb salsa holandesa 21€
Langosta a la brasa con salsa holandesa 21€
Espàrrecs blancs amb encenalls de foie i bergamota 17€
Espárragos blancos con virutas de foie y bergamota 17€
Postres/ Postres
Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€
Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€
Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€
Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€
Lemon pie 7€
Lemon pie 7€
Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€
Assortit de formatges 9€
Surtido de quesos 9€
Segons/ Segundos
De la mar…/Del mar
Peix del dia S.M.
Pescado del día S.M.
Bacallà amb pil-pil d’all escalivat amb pèsols llàgrima 18€
Bacalao con pil-pil de ajo asado con guisantes lágrima 18€
Llom de tonyina vermella amb pebrot vermell i mascarpone 25€
Lomo de atún rojo con pimiento rojo y mascarpone 25€
De la terra…/De la tierra
Entrecot madurat a la brasa amb crema de miso del Delta 25€
Entrecot madurado a la brasa con crema de miso del Delta 25€
Cua de bou amb porro, vainilla i festucs torrats 20€
Rabo de buey con puerro, vainilla y pistachos tostados 20€
Espatlla de xai desossada amb pastanaga rostida 16€
Paletilla de cordero deshuesada con zanahoria asada 16€
Ploma ibèrica a la brasa amb xirivia 20€
Pluma ibérica a la brasa con xirivia 20€
Carta
Primers/ Primeros
Per obrir boca…/Para empezar…
Anxoves de “Santoña” 14,50€
Anchoas de Santoña 14,50€
Pernil d’aglà Gran Reserva amb pa de vidre 24€
Jamón bellota Gran Reserva con pan de cristal 24€
Trilogia de foie 16€
Trilogía de foie 16€
Llobarro fumat amb xucrut 16€
Lubina ahumada con chucrut 16€
Confit d’ànec del Delta amb crepes de blat sarraí i chutney de remolatxa 16€
Confit de pato del Delta con crepes de trigo sarraceno y chutney de remolacha 16€
Entrants/Entrantes
Amanida de ventresca de tonyina fumada amb alvocat i espinacs 15€
Ensalada de ventresca de atún ahumada con aguacate y espinacas 15€
Tartar de llagostins amb pesto d’alfàbrega i algues 18€
Tartar de langostinos con pesto de albahaca y algas 18€
Gambeta blanca de Tarragona amb escabetx suau de cítrics i pollastre 14€
Gambita blanca de Tarragona con escabeche suave de cítricos y pollo 14€
Llagosta a la brasa amb salsa holandesa 21€
Langosta a la brasa con salsa holandesa 21€
Espàrrecs blancs amb encenalls de foie i bergamota 17€
Espárragos blancos con virutas de foie y bergamota 17€
Segons/ Segundos
De la mar…/Del mar
Peix del dia S.M.
Pescado del día S.M.
Bacallà amb pil-pil d’all escalivat amb pèsols llàgrima 18€
Bacalao con pil-pil de ajo asado con guisantes lágrima 18€
Llom de tonyina vermella amb pebrot vermell i mascarpone 25€
Lomo de atún rojo con pimiento rojo y mascarpone 25€
De la terra…/De la tierra
Entrecot madurat a la brasa amb crema de miso del Delta 25€
Entrecot madurado a la brasa con crema de miso del Delta 25€
Cua de bou amb porro, vainilla i festucs torrats 20€
Rabo de buey con puerro, vainilla y pistachos tostados 20€
Espatlla de xai desossada amb pastanaga rostida 16€
Paletilla de cordero deshuesada con zanahoria asada 16€
Ploma ibèrica a la brasa amb xirivia 20€
Pluma ibérica a la brasa con xirivia 20€
Postres/ Postres
Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€
Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€
Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€
Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€
Lemon pie 7€
Lemon pie 7€
Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€
Assortit de formatges 9€
Surtido de quesos 9€
Menú Degustación
«Contrastos / Constrastes»
Previa reserva
Precio del menú: 75€ (IVA incluido)
Se servirá a mesa completa.
Para saborear como es debido el menú os pedimos por favor reservar con antelación y llegar entre las 13:00 y 13:30. Gracias.
Aperitius/ Aperitivos
Mollera amb fonoll a la brasa, ous de salmó i all-i-oli de cerfull
Faneca con hinojo a la brasa, huevas de salmón y “all-i-oli” de perifollo
Tartaleta de kakis i foie fumat.
Tartaleta de kakis y foie ahumado
Torrada de patata, ventresca de tonyina, cansalada i mel
Tostada de patata, ventresca de atún, panceta y miel.
Mini amanida de llobarro fumat i xucrut
Mini ensalada de lubina ahumada y chucrut
Entrants/ Entrantes
Blat sarraí amb pinyons, mandonguilla de cabirol i tòfona.
Trigo sarraceno con piñones, albóndiga de corzo y trufa.
Principal/Principal
Xirivia amb costella ibèrica, anguila fumada i mantega d’ovella.
Chirivía con costilla ibérica, anguila ahumada y mantequilla de oveja
Postres/ Postres
Coulant d’avellana amb toffee i mascarpone
Coulant de avellana con toffee y macarpone
Bodega/Celler
Mas d’en Pol, D.O. Terra Alta
Cal Pla, D.O. Priorat
Menú Grupos
Mínimo 10 personas.
Con reserva previa.
Menu 55 €
Preu del menú: 55 EUROS (I.V.A. INCLÒS)
PICA-PICA
Aperitiu
Llobarro fumat amb xucrut
Moniato a la brasa amb verat en escabetx de mandarina
SEGONS A TRIAR
Bacallà amb pil-pil d’all escalivat amb llegums de temporada
Espatlla de xai desossada amb pastanaga rostida
POSTRES
Lemon pie
Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes
BODEGA
Mas d’en Pol D.O. Terra Alta
Cava Grimau Brut Nature
Cafè
Menu 65 €
Preu del menú: 65 EUROS (I.V.A. INCLÒS)
PICA-PICA
Aperitiu
Amanida de ventresca de tonyina fumada amb alvocat i espinacs
Llagosta a la brasa amb salsa holandesa
SEGONS A TRIAR
Entrecot madurat a la brasa amb crema de miso del Delta
Llobarro amb salsifis i escuma del seu fumet
POSTRES
Pastís de formatge payoyo
Coulant avellana amb gelat de mascarpone
BODEGA
Cal Pla D.O. Priorat
Monteabellón D.O. Rueda
Cava Grimau Brut Nature
Cafè
Localización
Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.
Parking gratuito disponible.
Horario
MARTES - SÁBADOS
13:30 – 15:45
20:30 – 22:45
DOMINGOS
13:30 – 15:45
Teléfono de Reservas
977 234040