
Menú y Carta
Nuestra Carta
Primers/ Primeros
Per obrir boca…/Para empezar…
Anxoves de “Santoña” 12€
Anchoas de Santoña 12€
Pernil d’aglà Gran Reserva amb pa de vidre 19€
Jamón bellota Gran Reserva con pan de cristal 19€
Trilogia de foie 16€
Trilogía de foie 16€
Carpaccio de galeres, raïm i caviar 00 25€
Carpaccio de galeras, uva y caviar 00 25€
Entrants/Entrantes
Amanida de mongeta verda de Kènia i llagostins de Sant Carles 16€
Ensalada de judías verdes de Kenia y langostinos de San Carlos 16€
Moniato a la brasa amb bonítol en escabetx de mandarina 14€
Boniato a la brasa con bonito en escabeche de mandarina 14€
Bolets temporada amb encenalls de foie i mantega d’ovella 20€
Setas de temporada con virutas de foie y mantequilla de oveja 20€
Lasanya de llamàntol amb formatge payoyo 21€
Lasaña de bogavante con queso payoyo 21€
Postres/ Postres
Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€
Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€
Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€
Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€
Lemon pie 7€
Lemon pie 7€
Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€
Segons/ Segundos
De la mar…/Del mar
Peix del dia S.M.
Pescado del día S.M.
Bacallà amb pil-pil d’all escalivat amb samfaina 18€
Bacalao con pil-pil de ajo asado con sanfaina 18€
Llom de tonyina vermella amb cansalada ibèrica 25€
Lomo de atún rojo con panceta ibérica 25€
De la terra…/De la tierra
Entrecot madurat a la brasa amb crema de miso del Delta 25€
Entrecot madurado a la brasa con crema de miso del Delta 25€
Cua de bou amb porro, vainilla i festucs torrats 20€
Rabo de buey con puerro, vainilla y pistachos tostados 20€
Espatlla de xai desossada amb carabassa i caqui 16€
Paletilla de cordero deshuesada con calabaza y kaki 16€
Carta
Primers/ Primeros
Per obrir boca…/Para empezar…
Anxoves de “Santoña” 12€
Anchoas de Santoña 12€
Pernil d’aglà Gran Reserva amb pa de vidre 19€
Jamón bellota Gran Reserva con pan de cristal 19€
Trilogia de foie 16€
Trilogía de foie 16€
Carpaccio de galeres, raïm i caviar 00 25€
Carpaccio de galeras, uva y caviar 00 25€
Entrants/Entrantes
Amanida de mongeta verda de Kènia i llagostins de Sant Carles 16€
Ensalada de judías verdes de Kenia y langostinos de San Carlos 16€
Moniato a la brasa amb bonítol en escabetx de mandarina 14€
Boniato a la brasa con bonito en escabeche de mandarina 14€
Bolets temporada amb encenalls de foie i mantega d’ovella 20€
Setas de temporada con virutas de foie y mantequilla de oveja 20€
Lasanya de llamàntol amb formatge payoyo 21€
Lasaña de bogavante con queso payoyo 21€
Segons/ Segundos
De la mar…/Del mar
Peix del dia S.M.
Pescado del día S.M.
Bacallà amb pil-pil d’all escalivat amb samfaina 18€
Bacalao con pil-pil de ajo asado con sanfaina 18€
Llom de tonyina vermella amb cansalada ibèrica 25€
Lomo de atún rojo con panceta ibérica 25€
De la terra…/De la tierra
Entrecot madurat a la brasa amb crema de miso del Delta 25€
Entrecot madurado a la brasa con crema de miso del Delta 25€
Cua de bou amb porro, vainilla i festucs torrats 20€
Rabo de buey con puerro, vainilla y pistachos tostados 20€
Espatlla de xai desossada amb carabassa i caqui 16€
Paletilla de cordero deshuesada con calabaza y kaki 16€
Postres/ Postres
Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€
Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€
Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€
Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€
Lemon pie 7€
Lemon pie 7€
Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€
Menú Grupos
Mínimo 10 personas.
Con reserva previa.
Menu 50 €
Preu del menú: 50 EUROS (I.V.A. INCLÒS)
PICA-PICA
Aperitiu
Rossinyols amb gambetes fregides
Verat fumat amb amanida cítrica
Tartar de vedella amb hoising de nabius i tòfona
SEGONS A TRIAR
Llobaro amb alberginia glasejada
Jarret de vedella blanca amb pera i escuma de formatge payoyo
POSTRES
Lemon pie
Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes
BODEGA
Aucalà D.O. Terra Alta
Cava: Grimau Brut Nature
Menu 60 €
Preu del menú: 60 EUROS (I.V.A. INCLÒS)
PICA-PICA
Aperitiu
Mini coca d’eriçons, alvocat i escalivada
Ceps amb foie i mantega d’ovella
Carpaccio de galeres amb gelat estragó
SEGONS A TRIAR
Entrecote brasa amb miso Delta de l’Ebre
Bacallà amb “pil-pil” d’all escalivat i safrà
POSTRES
Pastís cremós de payoyo
Gelat de prunes a l ‘Armagnac
BODEGA
Bruberry D.O. Montsant
Lagar de Cervera D.O. Rias Baixas
Cava: Grimau Reserva Familiar
Localización
Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.
Parking gratuito disponible.
Horario
MARTES - SÁBADOS
13:30 – 15:45
20:30 – 22:45
DOMINGOS
13:30 – 15:45
Teléfono de Reservas
977 234040