Menú y Carta

 

 

Nuestra Carta

Primers/ Primeros

Per obrir boca…/ Para empezar…

Anxoves Sanfilippo 12€
Anchoas Sanfilippo 12€

Joselito Gran Reserva amb pa de vidre 19€
Joselito Gran Reserva con pan de cristal 19€

Trilogia de foie 16€
Trilogía de foie 16€

Guisat de llamàntol amb patata i calçots 21€
Guiso de bogavante con patata y “calçots” 21€

Amanida de burrata amb maracujà i vinagreta de poma 16€
Ensalada de burrata con maracuyá y vainagreta de manzana 16€

Postres/ Postres

Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€

Lemon pie 7€
Lemon pie 7€

Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€

Segons/ Segundos

De la mar…/Del mar

Peix del dia S.M.
Pescado del dia S.M.

Bacallà amb crema d’ametlles i coco amb calçots 18€
Bacalao con crema de almendras y coco con “calçots” 18€

Tonyina vermella “Balfegó” amb festucs i remolatxa blanca 25€
Atún rojo “Balfego” con pistachos y remolacha blanca 25€

De la terra…/De la tierra

Pluma ibérica a la brassa amb formatge manxec 22€
Pluma ibérica a la brasa con queso manchego 22€

Cua de bou amb ravioli de bolets 18€
Rabo de buey con ravioli de setas 18€

Espatlla de xai desossada amb moniato i pastanaga 16€
Paletilla de cordero deshuesada con boniato y zanahoria 16€

Carta

Primers/ Primeros

Per obrir boca…/ Para empezar…

Anxoves Sanfilippo 12€
Anchoas Sanfilippo 12€

Joselito Gran Reserva amb pa de vidre 19€
Joselito Gran Reserva con pan de cristal 19€

Trilogia de foie 16€
Trilogía de foie 16€

Guisat de llamàntol amb patata i calçots 21€
Guiso de bogavante con patata y “calçots” 21€

Amanida de burrata amb maracujà i vinagreta de poma 16€
Ensalada de burrata con maracuyá y vainagreta de manzana 16€

Segons/ Segundos

De la mar…/Del mar

Peix del dia S.M.
Pescado del dia S.M.

Bacallà amb crema d’ametlles i coco amb calçots 18€
Bacalao con crema de almendras y coco con “calçots” 18€

Tonyina vermella “Balfegó” amb festucs i remolatxa blanca 25€
Atún rojo “Balfego” con pistachos y remolacha blanca 25€

De la terra…/De la tierra

Pluma ibérica a la brassa amb formatge manxec 22€
Pluma ibérica a la brasa con queso manchego 22€

Cua de bou amb ravioli de bolets 18€
Rabo de buey con ravioli de setas 18€

Espatlla de xai desossada amb moniato i pastanaga 16€
Paletilla de cordero deshuesada con boniato y zanahoria 16€

Postres/ Postres

Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€

Lemon pie 7€
Lemon pie 7€

Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€

Jornades de larròs mariner

Precio del menú: 50€ (IVA incluido)

APERITIU

CHIPS DE PATATA CON SAL DE GALERA

TARTAR DE GAMBA BLANCA AMB ESCUMA D’ARRÒS A LA LLAUNA I CAMARONS FREGITS

ESPÀRREC BLANC AMB CROSTA D’ARRÒS A LA TARONJA, CAFÉ I BOTARGA

CARPACCIO DE VIEIRES AMB ENCURTITS

PRINCIPAL

ARRÒS DE LLAGOSTINS I SÍPIA A LA LLAUNA

POSTRES

SORBET DE MANGO

BODEGA

CLOS MONTBLANCH SYRAH
CLOS MONTBLANCH CHARDONNAY

Menú Grupos

Menu 50 €

Preu del menú: 50 EUROS (I.V.A. INCLÒS)

PICA-PICA

Aperitiu

Carpaccio de vieires i encurtits

Foie micuit farcit de castanyes amb pa de carbassa

Ragut tebi de tomàquets d’estiu amb burrata

SEGONS A TRIAR

Rèmol amb velouté de safrà

Jarret de vedella blanca a baixa temperatura

POSTRES

Lemon pie

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes

BODEGA

Vinyes del Grau D.O. Terra Alta

Grimau blanc de blancs D.O. Penedés

Cava: Grimau Brut Nature

Menu 60 €

Preu del menú: 60 EUROS (I.V.A. INCLÒS)

PICA-PICA

Gambes curades en salmorra d’anxova amb gelat d’estragó

Croqueta de formatge manxec, tòfona d’estiu i pernil d’ànec

Salmó salvatge confitar amb mousse de flors de saüc

SEGONS A TRIAR

Bacallà amb crema de coco i ametlles amb calçots

Pluma ibèrica a la brasa

POSTRES A ESCOGER

Pastís cremós de payoyo

Gelat de prunes a l ‘Armagnac

Cireres

BODEGA

Bruberry D.O. Montsant

Lagar de Cerver D.O. Rias Baixas

Cava: Grimau Reserva Familiar

Localización

 

Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.

Parking gratuito disponible.

Horario

MARTES
13:30 – 15:45

MIÉRCOLES - SÁBADOS
13:30 – 15:45
20:30 – 22:45

DOMINGOS
13:30 – 15:45

Teléfono de Reservas

977 234040

Contacto

Consentimiento

10 + 1 =

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, haga click en el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies