Menú y Carta

 

 

Nuestra Carta

Primers/ Primeros

Per obrir boca…/ Para empezar…

Anxoves Sanfilippo 12€
Anchoas Sanfilippo 12€

Joselito Gran Reserva amb pa de vidre 19€
Joselito Gran Reserva con pan de cristal 19€

Trilogia de foie 16€
Trilogía de foie 16€

Els nostres fumats (llobarro, ventresca Balfegó i salmó) 18€
Surtido de ahumados (lubina, ventresca Balfegó y salmón) 18€

Gamba vermella de Tarragona a la brasa amb oli de pinyons 30€
Gamba roja de Tarragona a la brasa con aceite de piñones 30€

Entrants/Entrantes

Pèsols amb cansalada ibérica i anguila fumada 18€
Guisantes con panceta ibérica y anguila ahumada 18€

Guisat de llamàntol amb patata i calçots 21€
Guiso de bogavante con patata y “calçots” 21€

Tartar de llagostins 16€
Tartare de langostinos 16€

Amanida de burrata amb maracujà i vinagreta de poma 16€
Ensalada de burrata con maracuyá y vainagreta de manzana 16€

Postres/ Postres

Assortit formatges 8€
Surtido de quesos 8€

Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€

Gelat de iogurt de kéfir amb llima 5€
Helado de Yogur de kéfir con lima 5€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€

Lemon pie 7€
Lemon pie 7€

Magrana al gust 5€
Granada al gusto 5€

Segons/ Segundos

De la mar…/Del mar

Peix del dia S.M.
Pescado del dia S.M.

Arròs a la llauna de llagostins i sípia (mín. 2) 16€/pp
Arroz “a la llauna” de langostinos y sepia (mín. 2) 16€/pp

Bacallà amb crema d’ametlles i coco amb porro a baixa temperatura 18€
Bacalao con crema de almendras y coco con puerro a baja temperatura 18€

Rèmol amb velouté cítrica, safrà i musclos 24€
Rodaballo con velouté cítrica, azafrán y mejillones 24€

Rap a baixa temperatura amb salsa verda d’algues i cloïses 24€
Rape a baja temperatura con salsa verde de algas y almejas 24€

Tonyina vermella “Balfegó” amb alberginia escalibada i sake 25€
Atún rojo “Balfego” con berenjena escalibada y sake 25€

De la terra…/De la tierra

Presa ibèrica Joselito amb carxofes i formatge manxec 20€
Presa ibérica Joselito con alcachofas y queso manchego 20€

Magret d’ànec amb blat, ceps i remolatxa 18€
Magret de pato con trigo, boletus y remolacha 18€

Espatlla de xai desossada , a baixa temperatura, amb moniato 18€
Paletilla de cordero deshuesada a baja temperatura con boniato 18€

Carta

Primers/ Primeros

Per obrir boca…/ Para empezar…

Anxoves Sanfilippo 12€
Anchoas Sanfilippo 12€

Joselito Gran Reserva amb pa de vidre 19€
Joselito Gran Reserva con pan de cristal 19€

Trilogia de foie 16€
Trilogía de foie 16€

Els nostres fumats (llobarro, ventresca Balfegó i salmó) 18€
Surtido de ahumados (lubina, ventresca Balfegó y salmón) 18€

Gamba vermella de Tarragona a la brasa amb oli de pinyons 30€
Gamba roja de Tarragona a la brasa con aceite de piñones 30€

Entrants/Entrantes

Pèsols amb cansalada ibérica i anguila fumada 18€
Guisantes con panceta ibérica y anguila ahumada 18€

Guisat de llamàntol amb patata i calçots 21€
Guiso de bogavante con patata y “calçots” 21€

Tartar de llagostins 16€
Tartare de langostinos 16€

Amanida de burrata amb maracujà i vinagreta de poma 16€
Ensalada de burrata con maracuyá y vainagreta de manzana 16€

Segons/ Segundos

De la mar…/Del mar

Peix del dia S.M.
Pescado del dia S.M.

Arròs a la llauna de llagostins i sípia (mín. 2) 16€/pp
Arroz “a la llauna” de langostinos y sepia (mín. 2) 16€/pp

Bacallà amb crema d’ametlles i coco amb porro a baixa temperatura 18€
Bacalao con crema de almendras y coco con puerro a baja temperatura 18€

Rèmol amb velouté cítrica, safrà i musclos 24€
Rodaballo con velouté cítrica, azafrán y mejillones 24€

Rap a baixa temperatura amb salsa verda d’algues i cloïses 24€
Rape a baja temperatura con salsa verde de algas y almejas 24€

Tonyina vermella “Balfegó” amb alberginia escalibada i sake 25€
Atún rojo “Balfego” con berenjena escalibada y sake 25€

De la terra…/De la tierra

Presa ibèrica Joselito amb carxofes i formatge manxec 20€
Presa ibérica Joselito con alcachofas y queso manchego 20€

Magret d’ànec amb blat, ceps i remolatxa 18€
Magret de pato con trigo, boletus y remolacha 18€

Espatlla de xai desossada , a baixa temperatura, amb moniato 18€
Paletilla de cordero deshuesada a baja temperatura con boniato 18€

Postres/ Postres

Assortit formatges 8€
Surtido de quesos 8€

Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€

Gelat de iogurt de kéfir amb llima 5€
Helado de Yogur de kéfir con lima 5€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€

Lemon pie 7€
Lemon pie 7€

Magrana al gust 5€
Granada al gusto 5€

Calçotada La Caleta

Precio del menú: 41 € (IVA incluido)

  • Olives i fuet
  • Calçots, romesco cassolà i carxofes a la brasa.
  • Graellada de llonganissa, botifarra negra, cansalada i costelletes de cabrit
  • Guanicions d’escalibada, escarol.la i mongetes de Sta. Pau
  • Crema catalana amb maduixes i xocolata o sorbet mandarina
  • Cafès i carquinyolis

Bodega:
Vinyes del Grau D.O. Terra Alta
Cava: Grimau Brut Nature
Preu: 41 euros i.v.a. inclòs

 

Menú Degustación Avelina

Precio del menú: 55€ (IVA incluido)

“Es servirà a taula complerta / Se servirá a mesa completa”

Torrada d’avellanes, sardina fumada i pernil d’ànec
Tostada de avellanas, sardina ahumada y jamón de pato

Mixte de marisc: Tàrtar de gamba vermella de Tarragona/ Llagostí brasa/ Cloïssa amb salsa verda de codium
Mixto de marisco: Tartar de gamba roja de Tarragona/ Langostino a la brasa/Almeja ensalsa verde de codium

Bacallà al pil-pil amb tomàquet cassolà
Bacalao al pil-pil con tomate casero

Cua de bou amb ravioli de bolets
Rabo de buey con ravioli de setas

Gelat de mascarpone amb coulis de maduixa
Helado de mascarpone con coulis de fresa

Mus de xocolata
Mus de chocolate

Bodega/Celler

Grimau Trencadís rosat D.O. Cava
Vinyes del Grau D.O. Terra Alta
Dardell D.O. Terra Alta

Menú Grupos

Menu 42€

Preu del menú: 42 EUROS (I.V.A. INCLÒS)

PICA-PICA

Pèsols amb cansalada ibérica i anguila fumada
Guisantes con panceta ibérica y anguila ahumada

Arròs a la llauna de llagostins i sípia
Arroz “a la llauna” de langostinos y sepia

SEGONS A TRIAR

Bacallà amb crema d’ametlles i coco amb porro a baixa temperatura
Bacalao con crema de almendras y coco con puerro a baja temperatura

Secret ibèric Joselito amb carxofes i formatge manxec
Secreto ibérico Joselito con alcachofas y queso manchego

POSTRES

Sorbet de Mandarina
Lemon pie
Fruita temporada

BODEGA
Vinyes del Grau D.O. Terra Alta
Dardell D.O. Terra Alta
Cava: Grimau Brut Nature

Menu 52 €

Preu del menú: 52 EUROS (I.V.A. INCLÒS)

PICA-PICA

Amanida de burrata, pastanaga i maracuyá
Ensalada de burrata ,zanahoria y maracuyá

Trilogia de foie
Trilogía de foie

SEGONS A TRIAR

Rèmol amb velouté cítrica, safrà i musclos
Rodaballo con velouté cítrica, azafrán y mejillones

Magret d’ànec amb blat, ceps i remolatxa
Magret de pato con trigo, boletus y remolacha

POSTRES A ESCOGER

Tiramisú fet a casa
Tiramisú hecho en casa

Gelat de prunes a l ‘Armagnac
Helado de ciruelas al Armagnac

BODEGA

Bruberry D.O. Montsant
Lagar de Cerver D.O. Rias Baixas
Cava: Grimau Reserva Familiar

Localización

 

Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.

Parking gratuito disponible.

Horario

MARTES
13:30 – 15:45

MIÉRCOLES - SÁBADOS
13:30 – 15:45
20:30 – 22:45

DOMINGOS
13:30 – 15:45

Teléfono de Reservas

977 234040

Contacto

Consentimiento

14 + 1 =

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, haga click en el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies