Menú y Carta

 

 

Nuestra Carta

Primers/ Primeros

Per obrir boca…/ Para empezar…

Anxoves de “Santoña” 12€
Anchoas de Santoña 12€

Pernil d’aglà Gran Reserva amb pa de vidre 19€
Jamón bellota Gran Reserva con pan de cristal 19€

Trilogia de foie 16€
Trilogía de foie 16€

Guisat de llamàntol amb patata i ceba tendra 21€
Guiso de bogavante con patata y cebolla tierna 21€

Amanida de burrata amb maracujà i vinagreta de poma 16€
Ensalada de burrata con maracuyá y vinagreta de manzana 16€

Amanida de carbassa, meló cantaloup i formatge feta 14€
Ensalada de calabaza, melón cantaloup y queso feta 14€

Rèmol fumat, a casa, amb torrades de ceps i pol·len 16€
Rodaballo ahumado, en casa, con tostadas de boletus y polen 16€

Gambes curades en salmorra d’anxova amb “gazpacho” de cireres 16€
Gambas curadas en salmuera de anchoas con gazpacho de cerezas 16€

Salmó fumat amb mousse de flor de taronger i llimona 15€
Salmón ahumado con mousse de flor de azahar y limón 15€

Postres/ Postres

Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€

Lemon pie 7€
Lemon pie 7€

Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€

Brownie de maracujà amb gelat de iogurt de kéfir amb llima 7€
Brownie de maracuyá con helado de yogur de kéfir con lima 7€

Segons/ Segundos

De la mar…/Del mar

Peix del dia S.M.
Pescado del dia S.M.

Bacallà amb crema d’ametlles i coco amb pak choi 18€
Bacalao con crema de almendras y coco con pak choi 18€

Tonyina vermella “Balfegó” amb festucs i remolatxa blanca 25€
Atún rojo “Balfego” con pistachos y remolacha blanca 25€

De la terra…/De la tierra

Pluma ibérica a la brassa amb formatge manxec 22€
Pluma ibérica a la brasa con queso manchego 22€

Cua de bou amb ravioli de bolets 18€
Rabo de buey con ravioli de setas 18€

Espatlla de xai desossada amb flam de iogurt i yuzu 16€
Paletilla de cordero deshuesada con flan de yogur y yuzu 16€

Carta

Primers/ Primeros

Per obrir boca…/ Para empezar…

Anxoves de “Santoña” 12€
Anchoas de Santoña 12€

Pernil d’aglà Gran Reserva amb pa de vidre 19€
Jamón bellota Gran Reserva con pan de cristal 19€

Trilogia de foie 16€
Trilogía de foie 16€

Guisat de llamàntol amb patata i ceba tendra 21€
Guiso de bogavante con patata y cebolla tierna 21€

Amanida de burrata amb maracujà i vinagreta de poma 16€
Ensalada de burrata con maracuyá y vinagreta de manzana 16€

Amanida de carbassa, meló cantaloup i formatge feta 14€
Ensalada de calabaza, melón cantaloup y queso feta 14€

Rèmol fumat, a casa, amb torrades de ceps i pol·len 16€
Rodaballo ahumado, en casa, con tostadas de boletus y polen 16€

Gambes curades en salmorra d’anxova amb “gazpacho” de cireres 16€
Gambas curadas en salmuera de anchoas con gazpacho de cerezas 16€

Salmó fumat amb mousse de flor de taronger i llimona 15€
Salmón ahumado con mousse de flor de azahar y limón 15€

Segons/ Segundos

De la mar…/Del mar

Peix del dia S.M.
Pescado del dia S.M.

Bacallà amb crema d’ametlles i coco amb pak choi 18€
Bacalao con crema de almendras y coco con pak choi 18€

Tonyina vermella “Balfegó” amb festucs i remolatxa blanca 25€
Atún rojo “Balfego” con pistachos y remolacha blanca 25€

De la terra…/De la tierra

Pluma ibérica a la brassa amb formatge manxec 22€
Pluma ibérica a la brasa con queso manchego 22€

Cua de bou amb ravioli de bolets 18€
Rabo de buey con ravioli de setas 18€

Espatlla de xai desossada amb flam de iogurt i yuzu 16€
Paletilla de cordero deshuesada con flan de yogur y yuzu 16€

Postres/ Postres

Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€

Lemon pie 7€
Lemon pie 7€

Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€

Brownie de maracujà amb gelat de iogurt de kéfir amb llima 7€
Brownie de maracuyá con helado de yogur de kéfir con lima 7€

Menú Degustación
«Paseando por Tarragona»

Precio del menú: 70€ (IVA incluido) 

Se servirá a mesa completa.

Horario límite del servicio del menú degustación:

Mediodia 15:00   /  Noche:22:00

Aperitius/ Aperitivos

Esfera de cirera i Chartreuse”
Esfera de cereza y Chartreuse

Xips de patata de Prades amb sal de ceps
Chips de patata de Prades con sal de boletus

Mus d’avellana de Reus amb crumble de botifarra negra
Mus de avellana con crumblede butifarra

Entrants/ Entrantes

Moll de l’os fumat amb tàrtar de gamba blanca i ceps
Tuétano ahumado con tártar de gamba blanca y boletus

Gamba vermella de Tarragona al carbó amb caviar 00
Gamba roja de Tarragona al carbón con caviar00

Ou fregitd’ànec amb anguila, tófona i foie curat amb mel
Huevo frito de pato con anguila, trufa y foie curado con miel

Principal/Principal

Rap amb romesco de tomacó amb cereals d’arròs
Rape con romesco de “tomacó” con cereales de arroz

Vaca VS peix espasa
Vaca VS pez espada

Postres/ Postres

Sorbet de Chartreuse
Sorbete de Chartreus

Mel de Farena amb mató de la Pobla
Miel de Farena con requesón de la Pobla

Complements/ Complementos

Pa masa mare
Pan masa madre

Mantega de sardina fumada
Mantequilla de sardina ahumada

Oli arbequina “La Boella”
Aceite arbequina “ La Boella”

Bodega/Celler

Grimau Trencadís Rosat D.O. Cava
Aucalà D.O. Terra Alta

Menú Grupos

Mínimo 10 personas.

Con reserva previa.

Menu 50 €

Preu del menú: 50 EUROS (I.V.A. INCLÒS)

PICA-PICA

Aperitiu

Carpaccio de vieires i encurtits

Foie micuit farcit de castanyes amb pa de carbassa

Ragut tebi de tomàquets d’estiu amb burrata

SEGONS A TRIAR

Rèmol amb velouté de safrà

Jarret de vedella blanca a baixa temperatura

POSTRES

Lemon pie

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes

BODEGA

Vinyes del Grau D.O. Terra Alta

Grimau blanc de blancs D.O. Penedés

Cava: Grimau Brut Nature

Menu 60 €

Preu del menú: 60 EUROS (I.V.A. INCLÒS)

PICA-PICA

Gambes curades en salmorra d’anxova amb gelat d’estragó

Croqueta de formatge manxec, tòfona d’estiu i pernil d’ànec

Salmó salvatge confitar amb mousse de flors de saüc

SEGONS A TRIAR

Bacallà amb crema de coco i ametlles amb calçots

Pluma ibèrica a la brasa

POSTRES A ESCOGER

Pastís cremós de payoyo

Gelat de prunes a l ‘Armagnac

Cireres

BODEGA

Bruberry D.O. Montsant

Lagar de Cerver D.O. Rias Baixas

Cava: Grimau Reserva Familiar

Localización

 

Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.

Parking gratuito disponible.

Horario

MARTES - SÁBADOS
13:30 – 15:45
20:30 – 22:45

DOMINGOS
13:30 – 15:45

Teléfono de Reservas

977 234040

Contacto

Consentimiento

6 + 13 =

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, haga click en el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies