Menu Diari

Primers/Primeros

Garganelli amb pesto de tomàquet sec, nous i mascarpone
Garganelli con pesto de tomate seco, nueces y mascarpone

Crema de galeres amb xips de carxofa
Crema de galeras con chips de alcachofa

Carpaccio de peus de porc amb vinagreta de festucs
Carpaccio de pies de cerdo con vinagreta de pistachos

Amanida de tomàquet amb tonyina escabetxada i mongetes Sta Pau
Ensalada de tomate con atún escabechado i judías de Sta. Pau

Segons/Segundos

Bacallà amb pil-pil de ceps
Bacalao con pil-pil de ceps

Corball a la planxa amb pastanagues glacejades amb mel i farigola
Corvina a la planxa con zanahorias glaseadas con miel y tomillo

Jarret de vedella amb parmentier de xirivia
Jarrete de ternera con parmentier de chirivía

Espatlleta de xai desossada , a baixa temperatura, amb quinoa
Paletilla de cordero deshuesado, a baja temperatura, con quinoa

Postres/Postres

Gelat de mango
Helado de mango

Coulant de xocolata amb sorbet de mandarina
Coulant de chocolate con sorbete de mandarina

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes
Helado de mascarpone con salsa de fresas

Fruita temporada
Fruta de temporada

 

Preu del menú: 38€ (IVA, postres, aigua, vi de la casa i cafès inclosos)