La Caleta Logo pequeño

Our Menu

La Nostra Carta
A la carte

Primeros / Starters

Per obrir boca…/Para empezar…

Anxoves “DoñaTomasa” amb mantega d’ovella 6u 18€
Anchovies "Doña Tomasa" with goat butter 6u 18€

Pernil d’aglà amb pa de vidre 26€
Acorn-fed Iberian ham with crystal bread 26€

Foie micuit amb fruita de temporada 22€
Foie gras micuit with seasonal fruit 22€

Salmó marinat i fumat a casa 16€
Homemade smoked salmon 16€

Bolets de temporada, rovell a baixa temperatura amb papada ibèrica 18€
Seasonal mushrooms, egg yolk with fine slices iberian bacon 18€

Entrants/ Starters

Ventresca Balfegó, algues, bolets i pinyons 16€
Tuna belly carpaccio,seaweed, mushrooms and pine nuts 16€

Moll de l’os amb carpaccio de vieira, cítrics i shitake encurtit 18€
Marrow with scallop carpaccio, citrus and pickled shitake 18€

Brioche de cua de bou, formatge comté i cogombre 18€
Oxtail brioche, comté cheese and pickle 18€

Pastís de bolets amb crema de parmesà i papada ibérica 14€
Mushroom cake with parmesan cream and fine slices iberian bacon 14€

Guisat de la semana s/m
Stew of the Week s/m

Segons / Seconds

De la mar…
Del mar…

Peix dia
Fish of the day

Bacallà confitat amb samfaina i butifarra negra 20€
Cod at the oven with red pepper and aubergine with black sausage 20€

Tataki de tonyina vermella amb olives kalamata i tomàquet semisec 26€
Red tuna tataki with Kalamata olives and dry tomatoe 26€

Pop a la brasa amb crema de moniato i maionesa picant 23€
Grilled octopus with sweet potato cream and spicy mayonnaise 23€

De la terra…
De la tierra…

Galtes d’angus amb xirivia de vainilla 20€
Angus cheek’s with vanilla parsnip 20€

Garrinet 2 coccions amb verdures 22€
Roasted suckling pig with vegetables 22€

Cruixent de xai amb salsa de iogurt i aromàtiques 21€
Crispy lamb with yogurt sauce and herbs 21€

Presa ibèrica amb lingot de patata i “chimichurri” 22€
Iberian pork with potatoe ongot’s and chimichurri sauce 22€

Postres / Desserts

Tiramisú fet a casa7€
Tiramisú hecho en casa 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 7€
Helado de ciruelas al Armagnac 7€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 7€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 7€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 7€
Mus de chocolate negro de Avelina 7€

Lemon pie 7€
Lemon pie 7€

Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€

Cireres 7€
Cerezas 7€

Location

Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.

Free Parking available.

Opening Times

 

TUESDAY
13:30 - 15:30

WEDNESDAY -  SATURDAY
13:30 - 15:30
20:30 - 22:30

SUNDAY
13:30 - 15:30

RESTAURANT CLOSING HOURS
Midday: 17:00
Night: 00:30

Reservations Phone

977 234040

Contact

Consent

1 + 10 =

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, haga click en el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies