
Our Menu

La Nostra Carta
A la carte
Primeros / Starters
Per obrir boca…/Para empezar…
Anxoves “DoñaTomasa” amb mantega d’ovella 6u 18€
Anchovies "Doña Tomasa" with goat butter 6u 18€
Pernil d’aglà amb pa de vidre 26€
Acorn-fed Iberian ham with crystal bread 26€
Foie micuit amb fruita de temporada 22€
Foie gras micuit with seasonal fruit 22€
Salmó marinat i fumat a casa 16€
Homemade smoked salmon 16€
Bolets de temporada, rovell a baixa temperatura amb papada ibèrica 18€
Seasonal mushrooms, egg yolk with fine slices iberian bacon 18€
Entrants/ Starters
Ventresca Balfegó, algues, bolets i pinyons 16€
Tuna belly carpaccio,seaweed, mushrooms and pine nuts 16€
Moll de l’os amb carpaccio de vieira, cítrics i shitake encurtit 18€
Marrow with scallop carpaccio, citrus and pickled shitake 18€
Brioche de cua de bou, formatge comté i cogombre 18€
Oxtail brioche, comté cheese and pickle 18€
Pastís de bolets amb crema de parmesà i papada ibérica 14€
Mushroom cake with parmesan cream and fine slices iberian bacon 14€
Guisat de la semana s/m
Stew of the Week s/m
Segons / Seconds
De la mar…
Del mar…
Peix dia
Fish of the day
Bacallà confitat amb samfaina i butifarra negra 20€
Cod at the oven with red pepper and aubergine with black sausage 20€
Tataki de tonyina vermella amb olives kalamata i tomàquet semisec 26€
Red tuna tataki with Kalamata olives and dry tomatoe 26€
Pop a la brasa amb crema de moniato i maionesa picant 23€
Grilled octopus with sweet potato cream and spicy mayonnaise 23€
De la terra…
De la tierra…
Galtes d’angus amb xirivia de vainilla 20€
Angus cheek’s with vanilla parsnip 20€
Garrinet 2 coccions amb verdures 22€
Roasted suckling pig with vegetables 22€
Cruixent de xai amb salsa de iogurt i aromàtiques 21€
Crispy lamb with yogurt sauce and herbs 21€
Presa ibèrica amb lingot de patata i “chimichurri” 22€
Iberian pork with potatoe ongot’s and chimichurri sauce 22€
Postres / Desserts
Tiramisú fet a casa7€
Tiramisú hecho en casa 7€
Gelat de prunes a l ‘Armagnac 7€
Helado de ciruelas al Armagnac 7€
Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 7€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 7€
Mus de xocolata negra de l’Avelina 7€
Mus de chocolate negro de Avelina 7€
Lemon pie 7€
Lemon pie 7€
Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€
Cireres 7€
Cerezas 7€
Location
Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.
Free Parking available.
Opening Times
TUESDAY
13:30 - 15:30
WEDNESDAY - SATURDAY
13:30 - 15:30
20:30 - 22:30
SUNDAY
13:30 - 15:30
RESTAURANT CLOSING HOURS
Midday: 17:00
Night: 00:30
Reservations Phone
977 234040