La Caleta Logo pequeño

Our Menu

La Nostra Carta
A la carte

Primeros / Starters

Per obrir boca…/Para empezar…

Anxoves “Doña Tomasa” amb focaccia i mantega d’ovella 6u 18€
Anchovies “Doña Tomasa” with focaccia and sheep’s butter 6u 18€

Salmó marinat i fumat a casa 16€
Homemade smoked salmon 16€

Lingot de foie mi-cuit 17€
Foie mi-cuit ingot 17€

Ensaladilla russa amb ventresca tonyina 13€
Russian salad with tuna belly 13€

Carxofa fregida amb romesco i formatge fumat 16€
Frite artichoke with red pepper sauce and smoke cheese 16€

Wellington de porros amb sardina fumada 14€
Leeks Wellington with smoked sardine 14€

Brioche amb tàrtar de vedella 18€
Brioche with beef tartare 18€

Moll de l’os fumat amb tàrtar de gamba blanca 18€
Smoked marrow with white shrimp tartare 18€

Segons / Seconds

De la mar…
Del mar…

Peix dia
Fish of the day

Bacallà confitat amb péssols i butifarra negra 20€
Cod with peas and black sausage 20€

Tataki de tonyina amb xirivia i shimenji 26€
Red tuna tataki with parsnip and mushrooms 26€

Sípia amb mandonguilles i gambot 22€
Cuttlefish with meatballs and red prawn 22€

De la terra…
De la tierra…

Cruixent de xai amb salsa de iogurt i menta 21€
Crispy lamb with yogurt and mint sauce 21€

Costella d’angus a baixa temperatura 25€
Angus rib at low temperature 25€

Cua de bou farcit de foie amb duxelle de bolets 23€
Oxtail stuffed with foie gras with mushroom duxelle 23€

Presa ibérica amb cabdell brasa i “mojo” vermell 22€
Iberian pork with grilled and red “mojo” sauce 22€

Postres / Desserts

Tiramisú fet a casa 7€
Home-made tiramisu 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 7€
Armagnac plum ice cream 7€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 7€
Mascarpone ice cream with strawberry sauce 7€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 7€
Avelina’s black chocolate mousse 7€

Lemon pie 7€
Lemon pie 7€

Pastís de formatge payoyo 7€
Payoyo (goat cheese)cheesecake 7€

Brownie de maracujà amb gelat de iogurt de kéfir amb llima 7€
Passion fruit brownie with kefir yogurt ice cream with lime 7€

Formatges(Morbier, Sarró de cabra, Comté, Bergamino de búfala, Pecorino
trufat) 16€
Assortment cheese (Morbier, Sarró de cabra, Comté, Bergamino de búfala,
Pecorino trufado)

Menú grups / Menu for Groups

Mínim 10 persones / Minimun 10 pax

Amb reserva prèvia / With prior reservation

Menú 55 €

Preu del menú: 55 EUROS (I.V.A. Inclòs)

PICA-PICA

Sopa de pularda rostida amb bolets i rovell d’ou confitat
Sopa de pularda asada con setas y yema de huevo confitada

Carbassa amb crema de idiazabal i pernil
Calabaza con crema de idiazabal y jamón

SEGONS / SEGUNDOS

Corvall meuniere
Corvina meuniere

Cruixent de xai amb salsa de iogurt i menta
Crujiente de cordero con salsa de yogur y menta

POSTRES

Sorbet de yuzu amb citronela
Sorbete de yuzu con citronela

Tiramisú
Tiramisú

BODEGA

Mas d’en Pol D.O. Terra Alta
Cal Plà D.O. Priorat

Cava Grimau Brut Nature

Cafè

Menú 65 €

Preu del menú: 65 EUROS (I.V.A. INCLÒS)

PICA-PICA

Brioche amb tàrtar de vedella
Brioche con tartar de ternera

Carxofa fregida amb pernil d’aglà, romesco i formatge fumat
Alcachofa frita con jamón de jabugo, romesco y queso ahumado

SEGONS/SEGUNDOS

Presa ibèrica amb cabdell brasa i “mojo” vermell
Presa ibérica con cogollo a la brasa y mojo rojo

Rèmol al forn
Rodaballo al horno

POSTRES

Pastís de fotmatge payoyo
Tarta de queso payoyo

Brownie de maracujà amb gelat de quefir
Brownie de maracuyá con helado de kéfir

BODEGA

Nona D.O. Priorat
Lorena “chardonnay lías” D.O. Navarra

Cava Grimau Brut Nature

Cafè

Location

 

Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.

Free Parking available.

Opening Times

TUESDAY
13:30 – 15:45

WEDNESDAY – SATURDAY
13:30 – 15:45
20:30 – 22:45

SUNDAY
13:30 – 15:45

 

KITCHEN CLOSING HOURS
Noon: 15:30
Night: 22:30

RESTAURANT CLOSING HOURS
Midday: 17:00
Night: 00:30

Reservations Phone

977 234040

Contact

Consent

13 + 9 =

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, haga click en el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies