
Our Menu

La Nostra Carta
A la carte
Primeros / Starters
Per obrir boca…/Para empezar…
Anxoves “Doña Tomasa” amb focaccia i mantega d’ovella 6u 18€
Anchovies “Doña Tomasa” with focaccia and sheep’s butter 6u 18€
Salmó marinat i fumat a casa 16€
Homemade smoked salmon 16€
Lingot de foie mi-cuit 17€
Foie mi-cuit ingot 17€
Ensaladilla russa amb ventresca tonyina 13€
Russian salad with tuna belly 13€
Carxofa fregida amb romesco i formatge fumat 16€
Frite artichoke with red pepper sauce and smoke cheese 16€
Wellington de porros amb sardina fumada 14€
Leeks Wellington with smoked sardine 14€
Brioche amb tàrtar de vedella 18€
Brioche with beef tartare 18€
Moll de l’os fumat amb tàrtar de gamba blanca 18€
Smoked marrow with white shrimp tartare 18€
Segons / Seconds
De la mar…
Del mar…
Peix dia
Fish of the day
Bacallà confitat amb péssols i butifarra negra 20€
Cod with peas and black sausage 20€
Tataki de tonyina amb xirivia i shimenji 26€
Red tuna tataki with parsnip and mushrooms 26€
Sípia amb mandonguilles i gambot 22€
Cuttlefish with meatballs and red prawn 22€
De la terra…
De la tierra…
Cruixent de xai amb salsa de iogurt i menta 21€
Crispy lamb with yogurt and mint sauce 21€
Costella d’angus a baixa temperatura 25€
Angus rib at low temperature 25€
Cua de bou farcit de foie amb duxelle de bolets 23€
Oxtail stuffed with foie gras with mushroom duxelle 23€
Presa ibérica amb cabdell brasa i “mojo” vermell 22€
Iberian pork with grilled and red “mojo” sauce 22€
Postres / Desserts
Tiramisú fet a casa 7€
Home-made tiramisu 7€
Gelat de prunes a l ‘Armagnac 7€
Armagnac plum ice cream 7€
Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 7€
Mascarpone ice cream with strawberry sauce 7€
Mus de xocolata negra de l’Avelina 7€
Avelina’s black chocolate mousse 7€
Lemon pie 7€
Lemon pie 7€
Pastís de formatge payoyo 7€
Payoyo (goat cheese)cheesecake 7€
Brownie de maracujà amb gelat de iogurt de kéfir amb llima 7€
Passion fruit brownie with kefir yogurt ice cream with lime 7€
Formatges(Morbier, Sarró de cabra, Comté, Bergamino de búfala, Pecorino
trufat) 16€
Assortment cheese (Morbier, Sarró de cabra, Comté, Bergamino de búfala,
Pecorino trufado)

Menú grups / Menu for Groups
Mínim 10 persones / Minimun 10 pax
Amb reserva prèvia / With prior reservation
Menú 55 €
Preu del menú: 55 EUROS (I.V.A. Inclòs)
PICA-PICA
Sopa de pularda rostida amb bolets i rovell d’ou confitat
Sopa de pularda asada con setas y yema de huevo confitada
Carbassa amb crema de idiazabal i pernil
Calabaza con crema de idiazabal y jamón
SEGONS / SEGUNDOS
Corvall meuniere
Corvina meuniere
Cruixent de xai amb salsa de iogurt i menta
Crujiente de cordero con salsa de yogur y menta
POSTRES
Sorbet de yuzu amb citronela
Sorbete de yuzu con citronela
Tiramisú
Tiramisú
BODEGA
Mas d’en Pol D.O. Terra Alta
Cal Plà D.O. Priorat
Cava Grimau Brut Nature
Cafè
Menú 65 €
Preu del menú: 65 EUROS (I.V.A. INCLÒS)
PICA-PICA
Brioche amb tàrtar de vedella
Brioche con tartar de ternera
Carxofa fregida amb pernil d’aglà, romesco i formatge fumat
Alcachofa frita con jamón de jabugo, romesco y queso ahumado
SEGONS/SEGUNDOS
Presa ibèrica amb cabdell brasa i “mojo” vermell
Presa ibérica con cogollo a la brasa y mojo rojo
Rèmol al forn
Rodaballo al horno
POSTRES
Pastís de fotmatge payoyo
Tarta de queso payoyo
Brownie de maracujà amb gelat de quefir
Brownie de maracuyá con helado de kéfir
BODEGA
Nona D.O. Priorat
Lorena “chardonnay lías” D.O. Navarra
Cava Grimau Brut Nature
Cafè
Location
Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.
Free Parking available.
Opening Times
TUESDAY
13:30 – 15:45
WEDNESDAY – SATURDAY
13:30 – 15:45
20:30 – 22:45
SUNDAY
13:30 – 15:45
KITCHEN CLOSING HOURS
Noon: 15:30
Night: 22:30
RESTAURANT CLOSING HOURS
Midday: 17:00
Night: 00:30
Reservations Phone
977 234040