
Menú i Carta

La Nostra Carta
La Nostra Carta
Primers / Primeros
Per obrir boca…/Para empezar…
Anxoves “Doña Tomasa” amb focaccia i mantega d’ovella 6u 18€
Anchoas "Doña Tomasa" con focaccia y matequilla de oveja 6u. 18€
Salmó marinat i fumat a casa 16€
Salmón marinado y ahumado en casa 16€
Lingot de foie mi-cuit 17€
Lingote de foie mi-cuit 17€
Ensaladilla russa amb ventresca tonyina 13€
Ensaladilla rusa con ventresca de atún 13€
Carxofa fregida amb pernil d’aglà, romesco i formatge fumat 16€
Alcachofa frita con jamón de jabugo, romesco y queso ahumado 16€
Wellington de porros amb sardina fumada 14€
Wellington de puerros con sardina ahumada 14€
Brioche amb tàrtar de vedella 18€
Brioche con tartar de ternera 18€
Moll de l’os fumat amb tàrtar de gamba blanca 18€
Tuetano ahumado con tartar de gamba blanca 18€
Segons / Segundos
De la mar…
Del mar…
Peix dia
Pescado del día
Bacallà confitat amb pil-pil d’herbes aromàtiques 20€
Bacalao confitado con pil-pil de hierbas aromáticas 20€
Tataki de tonyina amb xirivia i shimenji 25€
Tataki de atún con chirivia y shimenji 25€
Sípia amb mandonguilles i gambot 22€
Sepia con albóndigas y carabinero 22€
De la terra…
De la tierra…
Costella d’angus a baixa temperatura 25€
Costilla de angus a baja temperatura 25€
Cua de bou farcit de foie amb duxelle de bolets 23€
Rabo de buey relleno de foie con duxelle de setas 23€
Cruixent de xai amb salsa de iogurt i menta 21€
Crujiente de cordero con salsa de yogur y menta 21€
Presa ibèrica amb cabdell brasa i “mojo” vermell 22€
Presa ibérica con cogollo a la brasa y mojo rojo 22€
Postres / Postres
Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€
Brownie de maracuià amb gelat de quefir amb llima 7€
Brownie de maracuyá con helado de kéfir con lima 7€
Gelat de prúnes a l ‘Armagnac 7€
Helado de ciruelas al Armagnac 7€
Gelat de mascarpone amb salsa de madúixes 7€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 7€
Mús de xocolata negra de l’Avelina 7€
Mus de chocolate negro de Avelina 7€
Lemon pie 7€
Lemon pie 7€
Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€
Formatges (Morbier, Sarro de cabra, Comte , Bergamino de bú fala, Pecorino trúfat)16€
Quesos (Morbier, Sarro de cabra, Comte , Bergamino de bú fala, Pecorino trúfado) 16€

Menú grups / Menú grupos
Mínim 10 persones / Mínimo 10 personas.
Amb reserva prèvia / Previa reserva
Menú 55 €
Preu del menú: 55 EUROS (I.V.A. Inclòs)
PICA-PICA
Wellington de porros amb sardina fumada
Wellington de puerros con sardina ahumada
Calabaza con crema de idiazabal y jamón
Carbassa amb crema de idiazabal i pernil
SEGONS / SEGUNDOS
Corvall amb el seu propi pil-pil
Corvina en su propio pil-ìl
Cruixent de xai amb salsa de iogurt i menta
Crujiente de cordero con salsa de yogur y menta
POSTRES
Sorbet de yuzu amb citronela
Sorbete de yuzu con citronela
Tiramisú
Tiramisú
BODEGA
Cal Plà D.O. Priorat
Mas d’en Pol D.O. Terra Alta
Cava Grimau Brut Nature
Café
Menú 65 €
Preu del menú: 65 EUROS (I.V.A. INCLÒS)
PICA-PICA
Brioche amb tàrtar de vedella
Brioche con tartar de ternera
Carxofa fregida amb pernil d’aglà, romesco i formatge fumat
Alcachofa frita con jamón de jabugo, romesco y queso ahumado
SEGONS/SEGUNDOS
Costella d’angus a baixa temperatura
Costilla de angus a baja temperatura
Rèmol al forn
Rodaballo al horno
POSTRES
Pastís de fotmatge payoyo
Tarta de queso payoyo
Brownie de maracujà amb gelat de quefir
Brownie de maracuyá con helado de kéfir
BODEGA
Cal Pla D.O. Priorat
Lorena “chardonnay lías” D.O. Navarra
Cava Grimau Brut Nature
Cafè
Localització
Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.
Aparcament gratuït disponible.
Horari
DIMARTS
13:30 - 15:45
DIMECRES - DISSABTE
13:30 – 15:45
20:30 – 22:45
DIUMENGE
13:30 – 15:45
HORARI TANCAMENT DE CUINA
Migdia: 15:30
Nit: 22:30
HORARI TANCAMENT DEL RESTAURANT
Migdia: 17:00
Nit: 00:30
Telèfon de Reserves
977 234040