
Menú y Carta

La Nostra Carta
Nuestra Carta
Primers / Primeros
Per obrir boca…/Para empezar…
Anxoves “DoñaTomasa” amb mantega d’ovella 6u 18€
Anchoas «DoñaTomasa» con mantequilla de oveja 6u. 18€
Pernil d’aglà amb pa de vidre 26€
Jamón de bellota con pan de cristal 26€
Foie micuit amb fruita de temporada i PX 22€
Foie micuit con fruta de temporada y PX 22€
Salmó marinat i fumat a casa 16€
Salmón marinado y ahumado en casa 16€
Bolets de temporada, rovell a baixa temperatura amb papada ibèrica 18€
Setas de temporada, yema a baja temperatura y panceta ibérica 18€
Entrants…/Entrantes…
Ventresca Balfegó, algues, bolets i pinyons 16€
Ventresca Balfegó, algas, setas y pinyones 16€
Moll de l’os amb carpaccio de vieira, cítrics i shitake encurtit 18€
Tuetano con carpaccio de vieira, cítricos y shitake encurtido 18€
Brioche de cua de bou, formatge comté i cogombre 18€
Brioche de rabo de vaca, queso comté y pepinillo 18€
Pastís de bolets amb crema de parmesà i papada ibérica 14€
Pastel de setas con crema de parmesano y panceta ibérica 14€
Guisat de la semana s/m
Guiso de la semana s/m
Segons / Segundos
De la mar…
Del mar…
Peix dia
Pescado del día
Bacallà confitat amb samfaina i butifarra negra 20€
Bacalao confitado con pisto y butifarra negra 20€
Tataki de tonyina vermella amb olives kalamata i tomàquet semisec 26€
Tataki de atún rojo con aceitunas kalamata y tomate semiseco 26€
Pop a la brasa amb crema de moniato i maionesa picant 20€
Pulpo a la brasa con crema de boniato y mayonesa picante 20€
De la terra…
De la tierra…
Galtes d’angus amb xirivia de vainilla 20€
Carrilleras de angus con chirivía de vainilla 20€
Garrinet 2 coccions amb verdures 22€
Cochinillo 2 cocciones con verduras 22€
Cruixent de xai amb salsa de iogurt i aromàtiques 21€
Crujiente de cordero con salsa de yogur y aromáticas 21€
Presa ibèrica amb lingot de patata i “chimichurri” 22€
Presa ibérica con lingote de patata y «chimichurri» 22€
Postres / Postres
Tiramisú fet a casa7€
Tiramisú hecho en casa 7€
Gelat de prunes a l ‘Armagnac 7€
Helado de ciruelas al Armagnac 7€
Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 7€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 7€
Mus de xocolata negra de l’Avelina 7€
Mus de chocolate negro de Avelina 7€
Lemon pie 7€
Lemon pie 7€
Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€
Tatin de poma 8€
Tatin de manzana 8€

Menú grups / Menú grupos
Mínim 10 persones / Mínimo 10 personas.
Amb reserva prèvia / Previa reserva
Menú 55 €
Preu del menú: 55 EUROS (I.V.A. Inclòs)
PICA-PICA
Salmó marinat i fumat a casa
Salmón marinado y ahumado en casa
Pastís de bolets amb cansalada fumada i formatge comté
Tartaleta de setas con panceta ahumada y queso comté
SEGONS / SEGUNDOS
Pop a la brasa amb escuma de patata
Pulpo a la brasa con espuma de patata
Cruixent de xai amb salsa de iogurt amb aromàtiques
Crujiente de cordero con salsa de yogur con aromáticas
POSTRES
Brownie amb gelat de iogurt de kéfir
Brownie con helado de yogur de kéfir
Tiramisú
Tiramisú
BODEGA
Clos Montblanch Syrah D.O.Conca Barberà
Mas d’en Pol D.O. Terra Alta
Cava Grimau Brut Nature
Café
Menú 65 €
Preu del menú: 65 EUROS (I.V.A. INCLÒS)
PICA-PICA
Foie micuit amb fruita de temporada
Foie micuit con fruta de temporada
Berlina de cua de bou amb salsa mornay
Berlina de rabo de buey con salsa mornay
SEGONS/SEGUNDOS
Floquet ibèric amb cremós de moniato i bolets temporada
Abanico ibérico con cremoso de boniato y setas de temporada
Corvall salvatge amb pil-pil i verduretes
Corvina salvaje con pil-pil y verduritas
POSTRES
Pastís de fotmatge payoyo
Tarta de queso payoyo
Tartaleta de llimona amb merengue
Tartaleta de limón con merengue
BODEGA
Clos Montblanch Syrah D.O.Conca Barberà
Finca Constancia D.O.Rueda
Cava Grimau Brut Nature
Cafè
Localización
Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.
Parking gratuito disponible.
(Entrada por Mas Roselló)
Horario
MARTES
13:30 - 15:30
MIÉRCOLES - SÁBADO
13:30 - 15:30
20:30 – 22:30
DOMINGO
13:30 - 15:30
HORARIO CIERRE DEL RESTAURANT
Mediodía: 17:00
Noche: 00:30
Teléfono de Reservas
977 234040