
Menú y Carta

La Nostra Carta
Nuestra Carta
Primers / Primeros
Per obrir boca…/Para empezar…
Anxoves “Doña Tomasa” amb escalivada 6u 18€
Anchoas "Doña Tomasa" con escalivada 6u . 18€
Pernil d’aglà amb pa de vidre 26€
Jamón de bellota con pan de cristal 26€
Cabdells farcits de rap fregit amb salsa còctel 4u 20€
Cogollos rellenos de rape frito con salsa cóctel 4u 20€
Terrina de 3 carns amb tàrtara 16€
Tarrina de 3 carnes con tártara 16€
Ensaladilla russa amb ventresca tonyina 13€
Ensaladilla rusa con ventresca de atún 13€
Entrants…/Entrantes…
Amanida de tomàquets amb salmorejo i escuma de burrata 18€
Ensalada de tomates con salmorejo y espuma de burrata 18€
Wellington de porros amb sardina fumada 14€
Wellington de puerros con sardina ahumada 14€
Brioche amb tàrtar de vedella 18€
Brioche con tartar de ternera 18€
Salmó marinat i fumat a casa 16€
Salmón marinado y ahumado en casa 16€
Segons / Segundos
De la mar…
Del mar…
Peix dia
Pescado del día
Bacallà confitat amb samfaina i butifarra negra 20€
Bacalao confitado con pisto y butifarra negra 20€
Tataki de tonyina vermella amb celerí i shimenji 26€
Tataki de atún rojo con apionabo y shimenji 26€
Pop a la brasa amb cremós de patata i cansalada ibèrica 20€
Pulpo a la brasa con cremoso de patata y papada ibérica 20€
De la terra…
De la tierra…
Costella d’angus a baixa temperatura amb lingot patata 25€
Costilla de angus a baja temperatura con lingote patata 25€
Garrinet 2 coccions amb verdures 22€
Cochinillo 2 cocciones con verduras 22€
Cruixent de xai amb salsa de iogurt amb aromàtiques 21€
Crujiente de cordero con salsa de yogur con aromáticas 21€
Presa ibèrica amb cabdell brasa i “mojo” de pebrot piquillo 22€
Presa ibérica con cogollo a la brasa y mojo de pimiento piquillo 22€
Postres / Postres
Tiramisú fet a casa7€
Tiramisú hecho en casa 7€
Gelat de prunes a l ‘Armagnac 7€
Helado de ciruelas al Armagnac 7€
Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 7€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 7€
Mus de xocolata negra de l’Avelina 7€
Mus de chocolate negro de Avelina 7€
Lemon pie 7€
Lemon pie 7€
Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€
Cireres 7€
Cerezas 7€

Menú grups / Menú grupos
Mínim 10 persones / Mínimo 10 personas.
Amb reserva prèvia / Previa reserva
Menú 55 €
Preu del menú: 55 EUROS (I.V.A. Inclòs)
PICA-PICA
Amanideta de quinoa, edamame,cherrys semisecs amb formatge curat
Ensaladita de quinoa, edamame, cherrys semisecos con queso curado
Wellington de porros amb sardina fumada
Wellington de puerros con sardina marinada
SEGONS / SEGUNDOS
Pop a la brasa amb escuma de patata
Pulpo a la brasa con espuma de patata
Garrinet cruixent amb escuma de patata i verdures
Cochinillo crujiente con espuma de patata y verduras
POSTRES
Gelat de iogurt de kéfir amb llima
Helado de yogur de kéfir con lima
Tiramisú
Tiramisú
BODEGA
Cal Plà D.O. Priorat
Mas d’en Pol D.O. Terra Alta
Cava Grimau Brut Nature
Café
Menú 65 €
Preu del menú: 65 EUROS (I.V.A. INCLÒS)
PICA-PICA
Amanida de tomàquets amb salmorejo i crema de burrata
Ensalada de tomates con salmorejo y crema de burrata
Brioche farcit de porc ibéric rostit
Brioche relleno de cerdo ibérico asado
SEGONS/SEGUNDOS
Costella d’angus amb gratin de patata
Costilla de angus con gratin de patata
Rèmol amb coliflor rostida
Rodaballo con coliflor asada
POSTRES
Pastís de fotmatge payoyo
Tarta de queso payoyo
Tartaleta de llimona amb merengue
Tartaleta de limón con merengue
BODEGA
Cal Pla D.O. Priorat
Il·lusió D.O.Terra Alta
Cava Grimau Brut Nature
Cafè
Localización
Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.
Parking gratuito disponible.
(Entrada por Mas Roselló)
Horario de Verano
MARTES -SÁBADO
13:30 - 15:45
20:30 – 22:45
DOMINGO Y LUNES
Cerrado
HORARIO CIERRE DE COCINA
Mediodía: 15:30
Noche: 22:30
HORARIO CIERRE DEL RESTAURANT
Mediodía: 17:00
Noche: 00:30
Teléfono de Reservas
977 234040