
Menú y Carta

La Nostra Carta
Nuestra Carta
Primers / Primeros
Per obrir boca…
Para empezar…
Anxoves Doña Tomasa de Santoña” 15€
Anchoas Doña Tomasa de”Santoña” 15€
Salmó i llobarro fumats a casa 18€
Salmón y lubina ahumados en casa 18€
Foie a la sal 16€
Foie a la sal 16€
Entrants
Entrantes
Pastanaga a la brasa amb burrata i vinagreta de gerds 12€
Zanahoria a la brasa con burrata y vinagreta de frambuesa 12€
Saltat de verdures (alls tendres, espàrrecs, favetes, bolets..) 12€
Salteado de verduras (ajos tiernos , espárragos, habitas, setas…) 12€
Tatin d’alberginia amb formatge de cabra 12€
Tatin de berenjena con queso de cabra 12€
Tartar de llagostins amb pesto d’alfàbrega i algues 16€
Tartar de langostinos con pesto de albahaca y algas 16€
Moll de l’os amb tartar de gamba blanca 18€
Tuetano con tartar de gambita blanca 18€
Papardelle amb cloïsses 16€
Papardelle con almejas 16€
Segons / Segundos
De la mar…
Del mar…
Peix del dia S.M.
Pescado del día S.M.
Bacallà amb fonoll i alfàbrega 20€
Bacalao con hinojo y albahaca 20€
Tataki de tonyina Balfegó amb tupinambo i shimenji 25€
Tataki de atún Balfegó con tupinambo y shimenji 25€
Rèmol a la brasa 25€
Rodaballo a la brasa 25€
De la terra…
De la tierra…
Costella de black angus amb a baixa temperatura 25€
Costilla de black angus a baja temperatura 25€
Cua de bou farcit de foie amb duxelle de bolets 20€
Rabo de buey relleno de foie con duxelle de setas 20€
Xai a baixa temperatura amb peres al oporto i emulsió de castanyes 16€
Cordero a baja temperatura con peras al oporto y emulsión de castañas 16€
Galta de porc ibèric amb gambó 22€
Carrillera de cerdo ibérico con carabinero 22€
Postres / Postres
Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€
Brownie de maracuià amb gelat de quefir amb llima 7€
Brownie de maracuyá con helado de kéfir con lima 7€
Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Helado de ciruelas al Armagnac 6€
Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 6€
Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Mus de chocolate negro de Avelina 6€
Lemon pie 7€
Lemon pie 7€
Taronja amb gelat d’albercoc 5€
Naranja con helado de albaricoque 5€
Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€
Formatges (Morbier, Sarró de cabra, Comté, Bergamino de búfala, Pecorino trufat)16€
Quesos(Morbier, Sarró de cabra, Comté, Bergamino de búfala, Pecorino trufado) 16€

Menú grups / Menú grupos
Mínim 10 persones / Mínimo 10 personas.
Amb reserva prèvia / Previa reserva
Menú 55 €
Preu del menú: 55 EUROS (I.V.A. Inclòs)
PICA-PICA
Salmorejo de maduixot amb salpicó de bou de mar i la seva “clova”
Salmorejo de fresones con salpicón de buey de mar y su caparazón
Caneló de brandada de bacallà
Canelón de brandada de bacalao
SEGONS / SEGUNDOS
Corvina meuniere
Corvina meuniere
Xai a baixa temperatura amb peres al oporto
Cordero a baja temperatura con peras al oporto
POSTRES
Gelat de prunes amb armagnac
Helado de ciruelas al armagnac
Mus de xocolata 70%
Mus de chocolate 70%
BODEGA
Mas d’en Pol D.O. Terra Alta
Cava Grimau Brut Nature
Cafè
Menú 65 €
Preu del menú: 65 EUROS (I.V.A. INCLÒS)
PICA-PICA
Tartar de llagostins amb pesto d’alfàbrega i algues
Tartar de langostinos con pesto de albahaca y algas
Foie a la brasa amb amanida de créixens, pol ·len i remolatxa
Foie a la brasa con ensalada de berros , polen y remolacha
SEGONS/SEGUNDOS
Costella de black angus amb a baixa temperatura
Costilla de black angus a baja temperatura
Rèmol a la brasa
Rodaballo a la brasa
POSTRES
Pastís de fotmatge payoyo
Tarta de queso payoyo
Brownie de maracujà amb gelat de quefir
Brownie de maracuyá con helado de kéfir
BODEGA
Cal Pla D.O. Priorat
Monteabellón D.O. Rueda
Cava Grimau Brut Nature
Cafè
Localización
Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.
Parking gratuito disponible.
(Entrada por Mas Roselló)
Horario
MARTES
13:30 - 15:45
MIÉRCOLES - SÁBADO
13:30 – 15:45
20:30 – 22:45
DOMINGO
13:30 – 15:45
HORARIO CIERRE DE COCINA
Mediodía: 15:30
Noche: 22:30
HORARIO CIERRE DEL RESTAURANT
Mediodía: 17:00
Noche: 00:30
Teléfono de Reservas
977 234040