
Menú y Carta

La Nostra Carta
Nuestra Carta
Primers / Primeros
Per obrir boca…
Para empezar…
Anxoves “Doña Tomasa” amb focaccia i mantega d’ovella 6u 18€
Anchoas «Doña Tomasa» con focaccia y matequilla de oveja 6u. 18€
Salmó marinat i fumat a casa 16€
Salmón marinado y ahumado en casa 16€
Lingot de foie mi-cuit 17€
Lingote de foie mi-cuit 17€
Ensaladilla russa amb ventresca tonyina 13€
Ensaladilla rusa con ventresca de atún 13€
Entrants
Entrantes
Carbassa amb crema de idiazabal i pernil 16€
Calabaza con crema de idiazabal y jamón 16€
Sopa de pularda rostida amb bolets i ou 12€
Sopa de pularda asada con setas y huevo 12€
Brioche amb tàrtar de vedella 18€
Brioche con tartar de ternera 18€
Papardelle amb galta ibérica, bolets temporada i tòfona 18€
Papardelle con carrillera ibérica, setas de temporada y trufa 18€
Caneló de rap i llagostins amb beixamel trufada 18€
Canelón de rape y langostinos con béchamel trufada 18€
Segons / Segundos
De la mar…
Del mar…
Peix dia
Pescado del día
Bacallà confitat amb pil-pil d’herbes aromàtiques 20€
Bacalao confitado con pil-pil de hierbas aromáticas 20€
Tataki de tonyina amb tupinambo i shimenji 25€
Tataki de atún con tupinambo y shimenji 25€
Sípia amb mandonguilles i gambot 22€
Sepia con albóndigas y carabinero 22€
De la terra…
De la tierra…
Pierna de cabrito con castañas y boletus 22€
Cuixa de cabrit amb castanyes i ceps 22€
Cua de bou farcit de foie amb duxelle de bolets 23€
Rabo de buey relleno de foie con duxelle de setas 23€
Cruixent de xai amb salsa de iogurt i menta 21€
Crujiente de cordero con salsa de yogur y menta 21€
Presa ibèrica amb cabdell brasa i “mojo” vermell 22€
Presa ibérica con cogollo a la brasa y mojo rojo 22€
Postres / Postres
Tiramisú fet a casa 7€
Tiramisú hecho en casa 7€
Brownie de maracuià amb gelat de quefir amb llima 7€
Brownie de maracuyá con helado de kéfir con lima 7€
Gelat de prúnes a l ‘Armagnac 7€
Helado de ciruelas al Armagnac 7€
Gelat de mascarpone amb salsa de madúixes 7€
Helado de mascarpone con salsa de fresas 7€
Mús de xocolata negra de l’Avelina 7€
Mus de chocolate negro de Avelina 7€
Lemon pie 7€
Lemon pie 7€
Pastís de formatge payoyo 7€
Tarta de queso payoyo 7€
Formatges (Morbier, Sarro de cabra, Comte , Bergamino de bú fala, Pecorino trúfat)16€
Quesos (Morbier, Sarro de cabra, Comte , Bergamino de bú fala, Pecorino trúfado) 16€

Menú grups / Menú grupos
Mínim 10 persones / Mínimo 10 personas.
Amb reserva prèvia / Previa reserva
Menú 55 €
Preu del menú: 55 EUROS (I.V.A. Inclòs)
PICA-PICA
Sopa de pularda rostida amb bolets i rovell d’ou confitat
Sopa de pularda asada con setas y yema de huevo confitada
Carbassa amb crema de idiazabal i pernil
Calabaza con crema de idiazabal y jamón
SEGONS / SEGUNDOS
Corvall meuniere
Corvina meuniere
Cruixent de xai amb salsa de iogurt i menta
Crujiente de cordero con salsa de yogur y menta
POSTRES
Sorbet de yuzu amb citronela
Sorbete de yuzu con citronela
Tiramisú
Tiramisú
BODEGA
Mas d’en Pol D.O. Terra Alta
Cal Plà D.O. Priorat
Cava Grimau Brut Nature
Cafè
Menú 65 €
Preu del menú: 65 EUROS (I.V.A. INCLÒS)
PICA-PICA
Brioche amb tàrtar de vedella
Brioche con tartar de ternera
Caneló de rap i llagostins
Canelón de rape y langostinos
SEGONS/SEGUNDOS
Presa ibèrica amb cabdell brasa i “mojo” vermell
Presa ibérica con cogollo a la brasa y mojo rojo
Rèmol al forn
Rodaballo al horno
POSTRES
Pastís de fotmatge payoyo
Tarta de queso payoyo
Brownie de maracujà amb gelat de quefir
Brownie de maracuyá con helado de kéfir
BODEGA
Nona D.O. Priorat
Lorena “chardonnay lías” D.O. Navarra
Cava Grimau Brut Nature
Cafè
Localización
Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.
Parking gratuito disponible.
(Entrada por Mas Roselló)
Horario
MARTES
13:30 - 15:45
MIÉRCOLES - SÁBADO
13:30 – 15:45
20:30 – 22:45
DOMINGO
13:30 – 15:45
HORARIO CIERRE DE COCINA
Mediodía: 15:30
Noche: 22:30
HORARIO CIERRE DEL RESTAURANT
Mediodía: 17:00
Noche: 00:30
Teléfono de Reservas
977 234040