La Caleta Logo pequeño

Our Menu

La Nostra Carta
A la carte

Primeros / Starters

Per obrir boca…
Para empezar…

Anxoves “Santoña” 15€
”Santoña” anchovies 15€

Daus de salmó marinat i fumat a casa 16€
Marinated and smoked salmon homemade 16€

Foie a la sal 16€
Fresh foie gras cooked in salt 16€

Entrantes
Entrants

Amanida de patata, verat i magrana amb ous de salmó salvatge 10€
Potato, mackerel and pomegranate salad with wild salmon roe 10€

Gambeta vermella de Tarragona marinada amb tapenade d’olives negres 16€
Red shrimp from Tarragona marinated with black olive tapenade 16€

Tartar de tonyina vermella Balfegó amb gelat de ceps i formatge comté 16€
Balfegó bluefin tuna tartare with boletus ice cream and comte cheese 16€

Crema de cranc blau amb fetge de rap fumat i burrata 12€
Blue crab cream with smoked monkfish liver and burrata 12€

Rovellons a la brasa amb rovell d’ou confitat 12€
Grilled mushrooms with candied scalded egg yolk 12€

Papardelle amb bolonyesa de galta de tonyina “Balfegó” i burrata 16€
Papardelle with Bolognese tuna cheek “Balfegó” and burrata 16€

Segons / Seconds

De la mar…
Del mar…

Peix del dia S.M.
Fish of the day S.M.

Bacallà amb pil-pil d’all escalivat i espinacs 16€
Cod with soft roasted garlic sauce with spinach 16€

Morrillo de tonyina vermella Balfegó amb callos de vedella 25€
Balfegó bluefin tuna noten head with beef tripe 25€

Rèmol a la brasa 24€
Grilled turbot 24€

De la terra
De la tierra

Jarret de black angus amb trompetes de la mort 20€
Black angus shank with trumpets of death (mushrooms) 20€

Llom de xai a la brasa 22€
Grilled lamb loin 22€

Cua de bou amb porro, vainilla i festucs torrats 20€
Oxtail with leek, vanilla and toasted pistachios 20€

Espatlleta de cabrit a baixa temperatura 28€
Low temperature baby goat backbone 28€

Ploma ibèrica a la brasa 22€
Grilled shoulder butt iberian pork 22€

Postres / Desserts

Tiramisú fet a casa 7€
Home-made tiramisu 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Armagnac plum ice cream 6€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Mascarpone ice cream with strawberry sauce 6€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Avelina’s black chocolate mus 6€

Lemon pie 7€
Lemon pie 7€

Pastís de formatge payoyo 7€
Payoyo (goat cheese)cheesecake 7€

Brownie de maracujà amb gelat de iogurt de kéfir amb llima 7€
Passion fruit brownie with kefir yogurt ice cream with lime 7€

Formatges (Morbier, Sarró de cabra, Comté, Bergamino de búfala, Pecorino
trufat) 16€
Assortment cheese  (Morbier, Sarró de cabra, Comté, Bergamino de búfala,
Pecorino trufado) 16€

Menú grups / Menú grupos

Mínim 10 persones / Mínimo 10 personas.

Amb reserva prèvia / Previa reserva

Menú 55 €

Preu del menú: 55 EUROS (I.V.A. Inclòs)

PICA-PICA

Aperitiu
Milfulls de carbassa i patata amb tartar de calamar
Arrós de galeres i musclos

SEGONS A TRIAR

Xai a baixa temperatura amb mini pastanagues i sabayón de mandarina
Corvall i coliflor

POSTRES

Lemon pie
Mus de xocolata 70%

BODEGA

Jaspi D.O. Montsant
Prohom D.O. Terra Alta

Cava Grimau Brut Nature

Cafè

Menú 65 €

Preu del menú: 65 EUROS (I.V.A. INCLÒS)

PICA-PICA

Aperitiu
Carxofa confitada a la brasa amb carpaccio de gamba blanca
Bolets de temporada amb ou d’ànec i pa de tòfona

SEGONS A TRIAR

Llom de xai brasa amb castanyes
Llobarro salvatge amb albergínia marinada i rossinyols

POSTRES

Pastís de fotmatge payoyo
Brownie de maracujà amb gelat de quefir

BODEGA

Cal Pla D.O. Priorat
Monteabellón D.O. Rueda
Cava Grimau Brut Nature

Cafè

Location

 

Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.

Free Parking available.

Opening Times

TUESDAY
13:30 – 15:45

WEDNESDAY – SATURDAY
13:30 – 15:45
20:30 – 22:45

SUNDAY
13:30 – 15:45

 

KITCHEN CLOSING HOURS
Noon: 15:30
Night: 22:30

RESTAURANT CLOSING HOURS
Midday: 17:00
Night: 00:30

Reservations Phone

977 234040

Contact

Consent

6 + 3 =

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, haga click en el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies