La Caleta Logo pequeño

Our Menu

La Nostra Carta
A la carte

Primeros / Starters

Per obrir boca…
To Share…

Anxoves “Santoña” 15€
”Santoña” anchovies 15€

Salmó i llobarro fumats a casa 18€
Smoked sea bass and salmon 18€

Foie a la sal 16€
Salt foie gras 16€

Entrants/Starters

Pastanaga a la brasa amb burrata i vinagreta de gerds 12€
Grilled carrots with burrata and raspberry vinaigrette 12€

Saltat de verdures (alls tendres, espàrrecs, favetes, bolets..) 12€
Sautéed vegetables (tender garlic, asparagus, beans, mushrooms…) 12€

Tatin d’alberginia amb formatge de cabra 12€
Eggplant tatin with goat cheese 12€

Tartar de llagostins amb pesto d’alfàbrega i algues 16€
Prawn tartare with basil pesto and seaweed 16€

Moll de l’os amb tartar de gamba blanca 18€
Marrow with white prawn tartare 18€

Papardelle amb cloïsses 16€
Papardelle with clams 16€

Segons / Seconds

Peixos / Fish

Peix del dia S.M.
Fish of the day S.M.

Bacallà amb fonoll i alfàbrega 20€
Cod with fennel and basil 20€

Tataki de tonyina Balfegó amb tupinambo i shimenji 25€
Balfegó tuna tataki with tupinambo and shimenji 25€

Rèmol a la brasa 25€
Grilled turbot 25€

Carns/ Meat

Costella de black angus amb a baixa temperatura 25€
Black angus rib at low temperatura 25€

Cua de bou farcit de foie amb duxelle de bolets 20€
Oxtail stuffed with foie gras with mushroom duxelle 20€

Xai a baixa temperatura amb peres al oporto 16€
Low temperature lamb with pears with port wine 16€

Galta de porc ibèric amb gambó 22€
Iberian pork cheek with big red prawn 22€

Postres / Desserts

Tiramisú fet a casa 7€
Home-made tiramisu 7€

Gelat de prunes a l ‘Armagnac 6€
Armagnac plum ice cream 6€

Gelat de mascarpone amb salsa de maduixes 6€
Mascarpone ice cream with strawberry sauce 6€

Mus de xocolata negra de l’Avelina 6€
Avelina’s black chocolate mus 6€

Lemon pie 7€
Lemon pie 7€

Pastís de formatge payoyo 7€
Payoyo (goat cheese)cheesecake 7€

Formatges (Morbier, Sarró de cabra, Comté, Bergamino de búfala, Pecorino
trufat) 16€
Assortment cheese  (Morbier, Sarró de cabra, Comté, Bergamino de búfala,
Pecorino trufado) 16€

Location

 

Passeig Maritim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.

Free Parking available.

Opening Times

TUESDAY
13:30 – 15:45

WEDNESDAY – SATURDAY
13:30 – 15:45
20:30 – 22:45

SUNDAY
13:30 – 15:45

 

KITCHEN CLOSING HOURS
Noon: 15:30
Night: 22:30

RESTAURANT CLOSING HOURS
Midday: 17:00
Night: 00:30

Reservations Phone

977 234040

Contact

Consent

6 + 9 =

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, haga click en el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies